28.12.2018.

14:19

Foto:

Planeta

SADA JE SVE JASNO! Davor Dragićević otišao u Sarajevo da NAPADNE SRBIJU!

Očigledno izmanipulisan od strane antisrpskih političara, kojima nije strano čak ni da nečiju životnu tragediju iskoriste u sopstvene političke svrhe i za lične interese, Dragičević je napao one koji su "privatizovali" Republiku Srpsku ali i, sasvim bez razloga, predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Oni su privatizovali državu, ovo nije njihova država. Istitucije su zločinačke i nisu u službi države. Ne poštuje se zakon, Ustav, ovo nema nijedno obeležje države - rekao je Dragičević za sarajevsku TV 1.

SRPSKA OPOZICIJA HOĆE HAOS U DRŽAVI! ĐILAS NAREDIO: Napadati Srbiju i za hapšenja u Banjaluci!

Dragičević nije komentarisao navode koji se tiču učešća policijskih snaga iz drugih gradova BiH i Srbije u dešavanjima na Trgu Krajine pre dva dana u Banjaluci, kada je došlo do sukoba policije i građana.

On je povodom toga što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao informacije da su među policijskim snagama na Trgu Krajine bili i pripadnici policije Srbije, rekao: 

- Šta Vučić ima da traži ovde? Ko je on? I on će tamo (u Srbiji) dobiti šta treba.

Jasno je da ovo nisu reči ovog čoveka, s čijom sudbinom saoseća svako normalan, već pokušaj da se njegova situacija iskoristi u političke svrhe. Jer, nema ni trunke dileme da Srbija nema apsolutno nikakve veze sa slučajem Dragičević, što je direktno potvrdio i sam predsednik Aleksandar Vučić.

Povodom protesta u Banjaluci, Vučić je rekao da se radi o notornoj laži da su pripadnici MUP Srbije učestvovali u akcijama na Trgu Krajina. Predsednik je zamolio građane RS da ne služaju lažove i one koji hoće da "posvađaju dva oka u glavi". 

- Mi se ne bavimo unutrašnjim stvarima RS - izjavio je on.

ADVOKAT NOBILO: Slučaj Dragičević je politizovan - CILJ IM JE DA "RAZMONTIRAJU" DODIKA!

Da podsetimo, Davor Dragičević je uhapšen 25. decembra na Trgu Krajine zbog, kako je navela policija, ugrožavanja bezbednosti ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača, a posle 24-časovnog pritvora pušten je na slobodu.

Za nedelju je najavljen veliki skup "Pravda za Davida", a Davor Dragičević je saopštio da je dobio odobrenje policije za okupljanje na Trgu Krajine.

Tagovi: