15.02.2019.

21:17

Foto:

Planeta

(VIDEO) HRVATSKA ĆE BITI RASTURENA! Italijani spašavali Srbe, a ustaše na zverski način ubijale i jedne, i druge! Stiže VENDETA!

- 350 hiljada Italijana je proterano i pobijeno. Ustaše su ih bacael u jame - rekao je Lučić i naglasio da je nad Italijanima, na prostorima današnje Hrvatske, počinjen genocid.

- Do 1943. Hrvati su bili u ustašama i ubijali Srbe. Italijani iz Kninkse krajine spašavali su Srbe. Zatim,. 1943. Hrvati prelaze u partizane i počinju da ubijaju Italijane - rekao je Lučić.

Informer

(FOTO) ŠOK! Avion sa oznakama JUGOSLOVENSKOG RATNOG VAZDUHOPLOVSTVA nadleće Hrvatsku! Vlasnik NEPOZNAT - Aerodrom Pula obavestio javnost

 

Lučić tvrdi da su Italijani oduvek živeli i na ovoj strani Jadrana, a da su ih Hrvati proterali.

- Pojavljuju se novi ljudi koji neće trpeti ustašku Hrvatsku. Granice te zemlje su upitne i biće diskutabilne u budućnosti - rekao je Lučići podsetio i na srpsku Baranju.

- Hrvatska je jedina zemlja koja je bila na strani nacista u Drugom svetskom ratu, a izašla je teritorijalno proširena - rekao je Lučić.

On je istakao da je Hrvatska genocidna tvorevina, a da su Italijani spašavali Srbe od ustaškog genocida, prebacujući ih na slobodnu teritoriju, van NDH.

Informer

(FOTO) IPAK SU HRVATI IDIOTI! Srbi dvaput oslobađali Dalmaciju i Istru, a danas ih bacaju u more! Hrvatski istoričar ŠOKIRAO! Ustaše, evo odakle vam Jadran

Lučić je istakao da nas sa Italijanima vezuje veliko bratstvo.

- Njihova greška je što su pravili Veliku Albaniju, ali ne treba zaboraviti, da su oni branili srpske manastire kao da su njihovi. Oni su veliki hrišćani, ako izuzmemo sataniste u Vatikanu - kaže Lučić.

- Treba da im pomognemo da vrate svoje teritorije, Istru i Dalmaciju, a potom i sa Mađarima da se dogovorimo oko podele Baranje - rekao je Lučić.

IZA KOLINDE STOJI MISTERIOZNO TAJNO DRUŠTVO?! Uručeno joj priznanje koje je razotkrilo sve! ONI deluju u Hrvatskoj već 90 godina!

 

HRVATI ZABRANILI DNEVNIK ANE FRANK! Ništa čudno za zemlju u kojoj tvrde da je i JASENOVAC BIO ODMARALIŠTE ZA SRBE!

Tagovi: