01.03.2019.

10:30 >> 10:37

Foto:

Planeta

MILO NA GODIŠNJICU NATO NAPADA UZ HITLEROV SLOGAN PRAVI MITING DA SEBI SPASI GUZICU: Montenegro über alles - ČOVEČE STIDIŠ LI SE TI IČEG?!

Indikativno je da se kontra-miting priprema baš za 24. mart, kada se obeležavaju dve decenije od NATO agresije na SR Jugoslaviju. S obzirom na nimalo pohvalnu ulogu Đukanovića tokom agresije NATO na našu zemlju, zakazivanje kontramitinga za taj datum predstavlja više nego jasnu provokaciju.

Kao formalni organizatori kontramitinga pojaviće se nekoliko crnogorskih "patriotskih" organizacija, a skup će se održati pod sloganom "Crna Gora iznad svega", koji podseća na naziv himne nacističke Nemačke ''Nemačka iznad svega'' (nem. Deutschkand über alles - prim. red.)

Đukanović je već počeo terensku pripremu za ovaj skup, pa se tako uveliko održavaju sjednice opštinskih odbora DPS, na kojima se saopštava puna lojalnost partijskom šefu.

AMERIKANCI POVLAČE VOJSKU S KOSOVA?! Tampovi izaslanici ucenili Tačija i Haradinaja: POVUCITE TAKSE, ILI VAS OSTAVLJAMO SRBIJI NA PUŠKOMET!

Tako je Opštinski odbor DPS Cetinje u sredu veče održao sednici, sa koje je poručeno da Đukanović ima punu podršku, kao i da njegova politika nema alternativu.

Sednici su, pored članova Opštinskog odbora, prisustvovali i odbornici u Skupštini prestonice Cetinje, kao i koordinatorka ispred Predsedništva DPS Daliborka Pejović i članica Izvršnog odbora DPS Tamara Vukašinović.

(VIDEO) UZBUNA U NATO! SRPSKE ĐAVOLJE KOČIJE SA OVIM ORUŽJEM BIĆE NAJSMRTONOSNIJE U EVROPI: Imaće rakete 9M120 "Ataka", ali ni to nije sve!

- Smatramo da podrška sa Cetinja predsedniku Crne Gore i DPS Milu Đukanoviću i našem partijskom vrhu ima posebnu težinu, a da su vrednosti politike DPS-a bez alternative - navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS.

Tagovi: