01.11.2019.

19:02

Foto:

Planeta

TEŠKO RANJEN SEO ZA VOLAN I NAPRAVIO KARAMBOL Otkriveni ŠOKANTNI DETALJI MAFIJAŠKOG OBRAČUNA U CRNOJ GORI

Međutim, zbog težine povreda, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u nekoliko automobila na parkingu. Pritom je povređen i M.B. koji se nalazio u jednom od udarenih automobila.

Crnogorska policija pokušava da utvrdi da li su povezani incident koji se u avgustu dogodio u restoranu "Savoia" sa današnom pucnjavom ispred istog lokala gde je ubijen Jovan Klisić i teško ranjen Velizar Gardašević.

U avgustu je, podsetimo, privedeno više osoba zbog tog incidenta. Policija je proveravala da li je maskirani muškarac koji je tada utrčao u taj ugostiteljski objekat tražio upravo Gardaševića koji je stalni gost u lokalu.

Načelnik Centra bezbednosti Bar Veselin Magovčević poručuje da će istraga utvrditi da li tadašnji upad maskiranog muškarca ima veze sa novom pucnjavom. 

- U ovom trenutku nemam precizne informacije. Moje mišljenje je da je moguće da su dva događaja povezana i da su i u tom napadu mete bila lica koja su i danas - kazao je on.

Naveo je i da su se počinioc pobegli rema naselju Bjeliši, gde su zapalili vozilo u kojem su se nalazilo oružje kojim je krivično delo izvršeno.

ŽENU POLIO BENZINOM PA JE ZAPALIO, UMRLA JE U JEZIVIM MUKAMA! Izrečena presuda ubici iz Subotice, EVO KOLIKO ĆE ROBIJATI!

- Policija iz Bara će utvrditi da li je ovo krivično delo povezano sa dešavanjem u avgustu. Vezano za taj slučaj, juče su završene višemesečne aktivnosti koje su rezultirale hapšenjem više osoba koje su sa tim incidentom direktno povezane. U narednom periodu o tom slučaju javnost će biti detaljnije informisana - kazao je Magovčević.

Mogući motiv, procenjuje načelnik barske policije, može da bude i nastavak obračuna kriminalnih grupa koje deluju na teritoriji opštine Bar.

PERIŠA METALNIM KLINOM UBIO KOMŠIJU VELIMIRA ZBOG SVAĐE OKO NJIVE! Podignuta optužnica za ubistvo u Lučici!

- Prioritetni policije biće otkrivanje počinilaca i mogućih naručilaca ovog krivičnog dela. A tačne činjenice utvrdiće istraga - istakoa je Magovčević.

Iz Opšte bolnice Bar navode da je zdravstveno stanje Velizara Gardaševića, koji je danas ranjen u pucnjavi ispred restorana "Savoia" je stabilno. direktor Opšte bolnice Bar i hirurg Dragoslav Tomanović navodi da je pacijent je nakon operacije smešten na odeljenje intenzivne nege. 

(VIDEO/FOTO) LIKVIDACIJA U UKLETOM KAFIĆU! UBIJEN JOVAN KLISIĆ, napadači tokom bekstva NAPRAVILI KARAMBOL, ljudi PANIČNO BEŽALI OD RAFALA

 On je zadobio dve prostrijelne rane u predelu trbuha, jedan metak ga je pogodio u grudni koš, a jedan u nogu - saopštio je Tomanović.

Tagovi: