26.03.2020.

13:10

Foto:

Planeta

POLICIJA SPREČILA MASAKAR U BARU! Pronašla im snajpere, sumnjiče se za planiranje ubistva istaknutih članova suparničke grupe! (FOTO)

- Osumnjičeni su, planirajući ubistvo, navodno ukrali automobile u Ulcinju, a u stanu im je pronađena snajper puška i drugo oružje, dok im je u "štek stanu" pronađen snajper sa nišanom i prigušivačem - prenosi portal RTCG.

TUZI U KARANTINU! Ko pokuša da izađe biće uhapšen

Mladići su u policijskim evidencijama registrovani kao lica bliska jednoj od organizovanih krminalnih grupa koja deluje na teritoriji Crne Gore.

Informer

- Kod lica M.P je tom prilikom pronađen telefon sa inostranom SIM karticom koja pruža usluge kriptovane zaštite. Ispitivanjem mobilnog telefona, došlo se do relevantnih saznanja, kao i dokaza da su osumnjičeni vršili pripremanje izvršenja krivičnih dela protiv života i tela - navodi se u saopštenju.

Informer

ZARAŽEN CRNOGORSKI DIPLOMATA U BRISELU! Ministarstvo spoljnih poslova potvrdilo vest!

Dodaje se i da su mladići, u cilju realizacije krivičnih dela uzeli pod zakup stambeni objekat koji se nalazi u Baru u mestu Ratac, koji im je bio takozvani "štek stan", a koji je policija pretresla 11. marta gde je našla oružje.