13.04.2020.

10:47

Foto:

Planeta

CRNA GORA KAO GOLI OTOK! Policija po prijavi "špijuna-komšije" upada u kuće, MILU JE PANDEMIJA IZGOVOR ZA DIKTATURU! (VIDEO)

Nedeljama unazad, kazao je on za Srbin Info, na režimskim medijima sprovodi se nezapamćena kampnjanja protiv SPC, kako je ona glavni uzročnik pandemije korone, jer su se ljudi pričešćivali.

PRIVELI MITROPOLITA AMFILOHIJA! Milovoj policiji nije bilo jasno šta se to "proslavlja", Mitropolit im održao "čas veronauke"!

Sada je priveden Mitropolit Amfilohije, jer je, zamislite, ušao u Crkvu. Ispred svih hramova postavljeni su policajaci, a hapse građane i ako samo prođu pored hrama u Podgorici, naglasio je Knežević i posebno istakao da je hapšenje Mitropolita Amfilohija i zvanično uvođenje fašizma u doba korone i najava konačnog obračuna sa SPC.

Informer

Milan Knežević

U isto vreme, restriktivne mere za njih ne važe, DPS je sve vreme u kampanji, sa parama iz budžeta prave takozvane pakete pomoći i poklanjaju ih građanima. Njihovi tajkuni nastavljaju sa radom na gradilištima bez mera zaštite za radnike. Rade čak i za vreme policijskog časa.

- S druge strane, hapse se opozicioni lideri, sveštenici SPC i svi građani. Već deset dana sam u kućnom pritvoru, Nebojša Medojević je već 30 dana u karantinu, dakle mnogo više nego što je potrebno za suzbijanje korona virusa. Režim Mila Đukanovića pokušava da ugasi svaki vid otopra. Njihovi botovi čak prate građane koji hoće da uđu u crkvu, beleže ko hoće će da upali sveće i prijavljuju policiji - naveo je Knežević.

JE LI, POPE, ŠTO TI VERNICI LJUBE RUKU? Milovi policajci bezbožnici na saslušanju ŠOKIRALI AMFILOHIJA GLUPIM PITANJIMA!

- Živimo u atmosferi Golog otoka, jer sada policija može po prijavi špijuna-komšije da kršite "mere protiv zdravstvene zaštite", da vam upadne u kuću - ocenio je Knežević.