31.08.2020.

11:20

Foto:

Planeta

CAREVIĆ: Svanulo je lepo jutro, kukavice su pobegle, narod je rekao svoje, naše je da zasučemo rukave i radimo!

- Preuzimamo jedan veliki teret i obavezu. Čovek sam od reči, za razliku od ovih kojima reč nije valjala ništa pozivam sve da vrlo odgovorno zasučemo rukave, jer su nam ostavili pustoš, svuda u svakom segmentu našega društva. Da stvorimo narodnu vlast, pravićemo pravedno društvo gde će zakon važiti za sve jednako, gde će svako živiti od svoga rada i da neće biti pardona. Korupcija i kriminal koje su glavne odlike režima biti svedene na nulu -rekao je Marko Carević.

"ALBANSKI ČETNIK", "BITANGA", SKENDERBEGA NAZVAO SRBINOM! Ko je DRITAN ABAZOVIĆ, tas na vagi koji će MILA POSLATI U OPOZICIJU?

MILU VLASTI DOŠAO OBRAČUN SA CRKVOM! Analitičari saglasni SPC zaslužna za pobedu opozicije

ON JE POBEDIO MILA! Ko je Zdravko Krivokapić, lider opozicije u Crnoj Gori koji je podržao litije i SPC, a u istorijskom trijumfu ostao hladne glave?

Gradonačelnik Budve Marko Carević poručio je danas sa ulaza u zgradu Opštine da će dozvoliti onima koji su uzurpirali vlast u Opštini da gospodski napuste zgradu. Pokazujući da jutros na ulazu nema privatnog obezbeđenja, Carević je kazao da se tako ponašaju kukavice.

- Svanulo je lepo jutro koje će zlatnim slovima biti upisano u istoriju ovoga grada i države Crne Gore. Svi smo emotivni, mnogi naši roditelji nijesu dočekali ovaj dan, bojao sam se da ću i ja biti jedan od tih. Vi ste ponos moj, jer bez obzira na svu različitost pokazali smo jedinstvo - kazao Carević.

Informer

Rekao je da su svi prvi među jednakima.

- Preuzimamo jedan veliki teret i obavezu. Čovek sam od reči, za razliku od ovih kojima reč nije valjala ništa pozivam sve da vrlo odgovorno zasučemo rukave, jer su nam ostavili pustoš, svuda u svakom segmentu našega društva. Da stvorimo narodnu vlast, pravićemo pravedno društvo gde će zakon važiti za sve jednako, gde će svako živiti od svoga rada i da neće biti pardona. Korupcija i kriminal koje su glavne odlike režima biti svedene na nulu - poručio je Carević.

Krsto Radović kazao je da nema kordona ni obezbjeđenja.

- Sramotu koju je napravila koalicija DPS-a, koji su nas hapsili i pokušali da nas ponize… nisu u tome uspeli. Budva je slobodna. Emotivan sam, ne mogu da verujem šta se desilo u Budvi i Crnoj Gori, hvala vam svima što smo bili zajedno i branili rame uz rame Opštinu dva i po meseca. Juče smo pokazali kako na dostojanstven način da se pobediti časno i pošteno - naveo je Radović.