03.09.2020.

18:03

Foto:

Planeta

HRVATI MASKIRANI U SRBE DOLAZE DA IZAZOVU HAOS U CRNOJ GORI! OČAJNIČKI KORAK MILA I NJEGOVIH SKUTONOŠA! Kriminalci regrutuju navijače iz Splita i Zagreba!

Prema navodima lista (a prenose crnogorski portali) oni bi tamo, kako je planirano, dobili srpske i stare crnogorske zastave i ostala prateća obiležja, a potom bi bili uključeni u izazivanje incidenata na etničkoj i verskoj osnovi u primorskim gradovima, za koje bi bili optuženi simpatizeri prosrpskih partija. 

Navodi se da bi deo ovih lica bio upućen u Podgoricu, kao podrška aktivistima Demokratske partije socijalista i njoj bliskih komitskih organizacija uoči "patriotskog" skupa najavljenog za 6. septembar.

RASULO U DPS! Počelo osipanje, "VERNI SABORCI" POLAKO NAPUŠTAJU STRANKU!

Kako piše Nacionalist, Sabljo je u kriminalnim krugovima poznat kao veliki ljubitelj luksuznih automobila marke "maserati" i "lambordžini", a vozila u njegovom vlasništvu imaju uglavnom nemačke registarske oznake. Njegova veza za upućivanje hrvatskih "ultrasa" u Crnu Goru je navodno Ivan Delić, poznati pripadnik tamošnjih kriminalnih krugova.

MILORAD DODIK UPOZORAVA: Uplitanje Sarajeva u odnose u CG štetno i opasno!

- Ovaj primer pokazuje da rukovodstvu DPS ništa nije strano u očajničkom pokušaju da se nakon debakla na nedeljnim izborima po svaku cenu održi na vlasti. Međutim, crnogorska javnost je momentalno prepoznala ko stoji iza izazivanja navodnih etničkih i verskih incidenata nakon izbora, zbog čega se može oceniti da će i ovaj pokušaj svaljivanja krivice na čelnike pobedničkih opcija za pomenute incidente biti unapred osuđen na propast - piše „Nacionalist".