• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

03.09.2020

16:53

RASULO U DPS! Počelo osipanje, "VERNI SABORCI" POLAKO NAPUŠTAJU STRANKU!

Balkan

RASULO U DPS! Počelo osipanje, "VERNI SABORCI" POLAKO NAPUŠTAJU STRANKU!

Podeli vest

Odbornica DPS u hercegnovskom parlamentu, Nada Karadžić, saopštila je da od danas nije član ove partije.

- Ovim saopštenjem, ja Nada Karadžić, obaveštavam OO DPS Herceg Novi, da kao dugogodišnji član ove partije i kao osoba koja je svojim radom i dostojanstvenim ponašanjem afirmisala ideje partije, od danas nisam član DPS - istakla Nada Karadžić

Ona je dodala  da će zadržati svoj mandat.

- Odbornički mandat koji mi pripada, zadržavam do kraja mandata hercegnovskog lokalnog parlamenta, u kome ću delovati kao samostalna odbornica. Ovaj moj lični čin donešen je mnogo ranije iz razloga koji je poznat većini članova OO - dodala je ona.

MILOGORKA SE SMATRA "OKUPIRANOM"! Saradnica vojnog ministra poziva na POBUNU! (FOTO)

- Partija koju sam smatrala svojom, zahvaljujući grupi pojedinaca iz ovog Odbora nije uvažavala moj profesionalni rad kao direktora Muzičke škole, čijoj sam afirmaciji doprinela, a njeni rezultati poznati kako u Crnoj Gori, tako i regionu i šire. Zbog nekorektnog postupka prema meni nisam prisustvovala ni sednicama OO od početka ove godine kao ni skupštinskim zasedanjima, čime sam jednim delom nagovestila ovu moju odluku, ali zbog parlamentarnih izbora, a u cilju toga da ne bih negativno uticala na kampaniju, saopštavam je sada - navela je Karadžić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija