21.05.2021.

10:36

Foto:

Planeta

AMFILOHIJE SE U GROBU PREVRĆE! Krivokapić i Bečić sa perjanicama DPS slavili 15 godina nezavisnosti CG!

Krivokapić i Bečić, što fotografije potvrđuju, srdačno su se pozdravili sa funkcionerima DPS-a i njihovih satelita, pa su tako sa Krivokapićem i Bečićem zajedno slavili Branimir Brano Gvozdenović, Aleksandra Vuković, Andrija Nikolić i ostali, a prijemu su prisustvovali i Ivan Brajović, Radoje Žugić lični bankar Mila Đukanovića. Pozivu se odazvao i Ivica Stanković, vršilac dužnosti Vrhovnog državnog tužioca.

Drugim rečima, na prijemu su bili i oni koje je mitropolit Amfilohije izopštio iz crkve, oni koji su u noći glasanja sramnog Zakona o slobodi veroispovijesti digli ruku i glasali da sveštenstvo i monaštvo izgubi svoje domove i da svetinje pređu u ruke Mila Đukanovića.

Zdravko Krivokapić nastavlja iz dana u dan da gazi poverenje koje je mu je blaženopočivši mitropolit ukazao i samim tim se, nažalost, priklonio politici DPS-a.

Premijer je pogazio narodnu volju koju su iskazali 30. avgusta prošle godine i jasno poručili DPS-u da postaje politička prošlost, ali zahvaljujući Krivokapiću, umjesto u spuškom zatvoru, mi funkcionere DPS-a gledamo na prijemima gdje se srdačno rukuju sa sadašnjim predsednikom Vlade.

Na svečanosti nisu bili funkcioneri Nove srpske demokratije, Demokratske narodne partije, Ujedinjene Crne Gore, SNP-a, Radničke partije, nije bilo predstavnika Srpske pravoslavne crkve – Mitropolije crnogorsko-primorske, koji su jasno stavili do znanja premijeru da se ne igra sa narodnom voljom i okrene onima koji su ga glasali.