04.01.2022.

14:18

Foto: Youtube printscreen

Planeta

UUU, KADA ABAZOVIĆ ČUJE ZA ŠTA JE OPTUŽEN, IMA DA SE PUŠI!!! Medojević ima PRAVI DOKAZ protiv Dritana, ni Krivokapića nije štedeo!

On je istakao da se šverc cigareta odvija nesmetano i pod pokroviteljstvom ove vlasti, a kada je on u maju 2021. obelodanio da je 940 tona cigareta izašlo iz Luke Bar, to je skrenulo pažnju zapadnih zemalja, posebno Velike Britanije koja godišnje gubi 600-700 miliona GBP zbog šverca cigareta preko Luke Bar.

“I pored direktnog i vrlo konrektnog upozorenja koje je premijer Velike Britanije Boris Džonson uputio Krivokapiću i obećanja Abazovića da će šverc biti zaustavljen, to se nije desilo”, rekao je Medojević.

On je dodao da je baš naprotiv, Abazović najavio nove odluke Vlade koje praktično ubrzavaju šverc, a rešenje ovog problema je lako, ali nije bezopasno i istakao da je pred Dritanom, Krivokapićem i Spajićem čuvena dilema: Uzeti ili ne uzeti pare od DPS duvanskih tajkuna?

“Po svemu sudeći, oni su odabrali - uzeti pare i lagati stranu i domaću javnost! Spisak funkcionera iz vrha vlasti koji uzimaju pare od šverca je mali i svima poznat. Lak posao za budućeg Specijalnog tužioca”, zaključio je Medojević.