27.12.2017.

12:43

Foto:

Planeta

(VIDEO) PUTINOVA MOĆNA ORUŽJA, TORNADO NA KOPNU, ADMIRAL MAKAROV NA MORU: Rusija razvila sisteme koji lede krv u NATO!

U izveštaju je saopštio da su ove godine stručnjaci kompanije Splav i drugih preduzeća sa pozitivnim rezultatom završili testiranje novog raketnog sistema "Tornado S", piše vojni blog BMPD.

Lepin je izjavio da je sistem „zadao novi vektor u razvoju" teškog višecevnog bacača u Rusiji i u svetu. On je naveo da je borbeni sistemi Tornado S u potpunosti autonoman i ojačan opremom koja osigurava realizaciju borbenih zadataka bez izlaska iz kabine. 

Na poziciji vatre Tornado S se nalazi samo nekoliko minuta, a zatim i ne čekajući da granata pogodi cilj, kreće ka novoj lokaciji.

- Predaju fregate 'Admiral Makarov' potpisali su generalni direktor preduzeća Eduard Jefimov i predsednik Prihvatne komisije Ministarstva odbrane Rusije kapetan 1. klase Aleksej Poteškin - saopštili su u preduzeću.

SIRIJSKA VOJSKA BLOKIRALA AMERIČKU BAZU: Rusi Asadove jedinice navode iz vazduha!

Podizanje Andrejevske zastave na novi brod će biti održano 27. decembra uz učešće predstavnika Ministarstva odbrane Rusije od strane Ujedinjene korporacije korporacije i regionalnih vlasti.

PANIKA NA ZAPADU, PUTIN PRAVI NOVE "ČUDO RAKETE": Ruski bombarderi naoružani novom krstarećom raketom biće zastrašujući!

Fregata Projekta 11356 "Admiral Makarov" počela je da se gradi u preduzeću Jantar 29. februara 2012. godine, a završena 2. septembra 2015. godine. 

Vikipedija

Ona je treća u seriji, prva dva su Admiral Grigorovič i Admiral Esen koja se nalaze u Crnomorskoj floti.

Tagovi: