25.02.2019.

10:46 >> 10:49

Foto:

Planeta

BRUTALNI ALBANSKI KARTEL TERORIŠE BRITANIJU! Preuzeli podzemlje i sada drže tržište kokaina od PET MILIJARDI FUNTI!

Ta mafija je polako preuzela tržište u Britaniji, nakon što se veliki broj Albanaca preselio u Britaniju nakon pada komunizma u Albaniji 1990. godine, piše list.

Kako se navodi, sada "zastrašujući kriminalci" kontrolišu skorio celo tržište u Velikoj Britaniji, sa kokainom koji je najjeftiniji od 1990. godine, i najčistiji u poslednjih 10 godina.

Do preuzimanja tržišta je došlo tako što je albanska mafija, ili kako se još zovu "mafija šiptara" tako što je odbacila posrednike i počela direktno da komunicira sa kolumbijskim kartelima, što je omogućilo niže cene i veću čistoću kokaina na tržištu.

Zbog toga se sada Velika Britanija suočava sa najvećim brojem mladih korisnika kokaina u Evropi.

(VIDEO) DŽIHADISTA NA SRPSKOM OBJASNIO SIRIJCIMA zašto je došao u njihovu zemlju - OVO LEDI KRV U VENAMA!

Miror navodi da je jedan mali zupčanik u tom carstvu, gde glavnu reč vodi ozloglašena banda Helbanianc koja vlada delom istočniog Londona.

Ova banda je imala čak i svoj Instagram nalog na kome je imala 115.000 pratilaca, a koji je zatvoren u novembru prošle godine.

SRBIJO ZABORAVI EU, TAMO TE NEĆE! Francuska ministarka JASNO NAM STAVILA do znanja da NAS BRISEL NE ŽELI!

Portparol Nacionalne agencije za kriminal rekao je listu da su albanske kriminalne grupe imaju veliki uticaj na ostale kriminalne organizacije u Velikoj britaniji i pristup tržištu narkoticima, pre svega kokainom, a povezane su blisko sa grupama preko kojih peru nova i trguju ljudima.

Tagovi: