25.04.2019.

22:36 >> 22:40

Foto:

Planeta

(VIDEO) MEDITERAN GORI, ŽESTOK ODGOVOR RUSIJE: Tuku topovi na obalama Sirije, AMERI ZAUSTAVILI BRODOVE!

Prema jednom izvoru iz Tartusa, ruska mornarica je vodila vežbe sa sirijskom vojskom, dodajući da se oni ne bave prisustvom dva nosača aviona SAD u mediteranskim vodama. 

Ranije ove nedelje, dva nosača aviona SAD, sa američkim ambasadorom Džonom Hantsmanom, uplovila su u Mediteran kao pokazatelj pokazivanja snage Rusima.

- Kada imate 200.000 tona diplomatije koja krstari Mediteranom - to je ono što ja nazivam diplomatijom, ovo je diplomatija koja se kreće napred - ništa drugo ne treba reći - rekao je Hantsman za Si-En-En.

NA SAMO 300 KILOMETARA NATO NAMERIO DA UGUŠI DVA SRPSKA INTERESA: Alijansa sve više liči na Treći rajh!

Hantsman je na brodu "Abraham Linkoln", koji je prvi put u Sredozemnom moru. Američki ambasador navodno pokušava da pošalje poruku Rusima o njihovom ponašanju, jer su njihove intervencije u Ukrajini, Siriji, Libiji i Venecueli uznemirile Vašington.

LAGALI SMO, KRALI, VARALI - POMPEOVO PRIZNANJE O CIA! Prećutao si i da ste ubijali, silovali, mučili, uništavali države...! DRUŠTVENE MREŽE GORE!

Iako je Moskva dugo kritikovala prisustvo američke vojske u blizini svojih granica kao neprijateljski potez koji je još više zaoštrio loše odnose između dve zemlje, Hantsman je tvrdio da su takvi vojni manevri nekako neophodan preduslov za ublažavanje napetosti s Moskvom.

- Imate svo poverenje koje vam je potrebno da sednete i pokušate da pronađete rešenja za probleme koji su nas sada već godinama delili - rekao je on.

VAŽNA VEST ZA SRBIJU! MERKELOVA NA JESEN POSTAJE ŠEF EU: Junker nagovestio da će ga naslediti nemačka kancelarka!

Svaka napadačka grupa flote SAD sastoji se od nekoliko brodova na čelu sa nosačima aviona i desetinama aviona. Na vežbama učestvuje ukupno 10 brodova, 130 aviona i 9.000 mornara i marinaca.

Tagovi: