07.11.2019.

15:14

Foto:

Planeta

POKAZALA SREDNJI PRST TRAMPU, DOBILA OTKAZ I SAD SE OSVETILA! Zbog predsednika ostala bez posla, a sad je POBEDILA NJEGOVOG KANDIDATA!

Ona je u utorak porazila republikanskog protivkandidata i osvojila njegov mandat u nadzornom veću okruga Loudoun u američkoj državi Virdžinija.

Briskman, novopečena političarka, sada će u veću predstavljati okrug Algonkian, čija je populacija oko pola miliona stanovnika.

- To je fantastičan osećaj, nestvarno je. Protekle dve godine su bile burne. Sada je glavni cilj da pomognemo u tome da Loudoun postane područje demokrata- izjavila je 52-godišnja majka dvoje dece za Vašington post.

Ona je, kako navode mediji, odnela pobedu nad republikanskim protivkandidatom, jer je u kampanji insistirala na većim novčanim izdvajanja za obrazovanje i povećanjem učiteljskih i profesorskih plata.

Takođe, zalagala se za to da žene i muškarci budu jednako plaćeni, kao i za veću podršku malim preduzećima.

Nakon što je snimak ove Amerikanke kako pokazuje srednji prst Trampu postao hit na društvenim mrežama, Briskman je dobila otkaz.

TRAMP JE BOG, A BELA KUĆA SVETO MESTO! Upoznajte novu savetnicu predsednika Amerike za RELIGIJU, koja se TRI PUTA RAZVODILA I BANKROTIRALA! (VIDEO)

Iako je tužila kompaniju Akima u kojoj je radila, optužujući je da su joj otkazom povredili pravo na slobodu govora, nije su je vratili na posao, već je dobila samo otpremninu.

Tagovi: