• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.11.2019

13:33

TRAMP JE BOG, A BELA KUĆA SVETO MESTO! Upoznajte novu savetnicu predsednika Amerike za RELIGIJU, koja se TRI PUTA RAZVODILA I BANKROTIRALA! (VIDEO)

Vesti

TRAMP JE BOG, A BELA KUĆA SVETO MESTO! Upoznajte novu savetnicu predsednika Amerike za RELIGIJU, koja se TRI PUTA RAZVODILA I BANKROTIRALA! (VIDEO)

Podeli vest

Pola Vajt, duhovna savetnica američkog predsednika Donalda Trampa, postala je i zvanično članica njegove administracije kao savetnica za religijska pitanja u Kancelariji za odnose sa javnošću

Pola Vajt inače dolazi iz sveta hrišćanskih TV propovednika, poznatijih po nazivu "televanđelisti". Pre nego što je postala savetnica Trampa za duhovna pitanja, ova pastorka je predvodila molitvu na Trampovoj inauguraciji. 

Vajtova za sebe kaže da su njene misli- misli kraljeva i Gospodara gospodara, kao i da gde god ona ide, tu vlada Bog.

Kad hodam po tlu Bele kuće, sam Bog hoda po tlu Bele kuće. Imam svako pravo da tlo Bele kuće proglasim za sveto, jer sam stajala tamo. Gde ja stojim, to je sveto mesto- rekla je Pola Vajt na jednom svom nastupu, a drugom prilikom je Trampa uporedila sa Bogom:

- Reći "ne" predsedniku Trampu značilo bi reći "ne" Bogu. A ja to neću da uradim-  zaključila je ona, odbijajući da čuje bilo kakvu kritiku na račun svog novog šefa. Otišla je toliko daleko da je Trampove protivnike nazvala neprijateljima Boga i hrišćana.

- Neka svaka demonska mreža, koja se ujedinila protiv predsednika Trampa, bude razbijena i srušena u ime Isusa Hrista- poručila je nedavno.

TRAMP U NAJVEĆEM LOVU NA VEŠTICE, BESAN, IZDAO NAREĐENJE: Otkrijte POD HITNO ko je UZBUNJIVAČ!

Na društvenim mrežama ovu "sveticu" izvrgavaju ruglu, podsećajući da se tri puta razvodila, da je bankrotirala, kao i da je prevarantkinja. Tramp ju je, kako navode, angažovao, jer je ženska verzija njega samog!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija