12.11.2019.

18:48

Foto:

Planeta

UBIJEN VOĐA ISLAMSKOG DŽIHADA! Netanjahu: Al Ata je bio TEMPIRANA BOMBA! Posle ubistva teroriste, DŽIHADISTI SE SVETILI ISPALJIVANJEM RAKETA NA IZRAEL!

Baha Abu al Ata usmrćen je, kao i njegova supruga kada je raketa pogodila njegov dom, saopštila je grupa Islamski džihad. Četvoro dece ovog teroriste, kao i jedan komšija povređeni su u ovom napadu.

Al Ata je, kako je izjavio izraelski premijer Benjamin Netanjahu, bio "tempirana bomba", s obzirom da je planirao napade na Izrael. 

U vreme napada na al Atu, izraeslke snage su targetirale još jednog od vođa terorističke grupe Islamski džihad u Damasku, u Siriji i tom prilikom dve osobe su umrle, a deset povređeno, navela je sirijska agencija Sana. 

Izraelski vazdušni napad, u kome je ubijen palestinski teroristički vođa, isprovocirao je odgovor džihadista. Rešeni da se osvete oni su iz Pojasa Gaze ispalili 150 raketa na Izrael, uključujući i Tel Aviv. 

Kako su saopštili iz Barzilai medicinskog centra u Aškelonu 17 Izraelaca je povređeno u raketnim napadima na jugu zemlje, prenenosi BBC. 

A osmogodišnja devojčica teže je povređena, dok je sa svojom porodicom trčala u sklonište u Holonu, južno od Tel Aviva, saopštili su lekari.

Bombardovanje gradova u Izraelu iz Pojasa Gaze osudila je Nemačka, poručivši pri tom da ne može biti opravdanja za nasilje nad nevinim civilima.

GASILI JOJ CIGARETE PO RUKAMA, SILOVALI I TUKLI! DŽIHADISTIMA DA SE SUDI KAO NACISTIMA, traži Bagdadijeva robinja i dobitnica Nobelove nagrade za mir! (FOTO/VIDEO)


- Oštro osuđujemo ovu raketnu vatru- navelo je nemačko Ministarstvo spoljnih poslova u saopštenju, preneo je Rojters, dodavši da pozivaju na uzdržanost i na prekid nasilja.

Tagovi: