20.11.2019.

12:38

Foto:

Planeta

JEZIVA SMRT! TRUDNICA JE KRENULA U ŠETNJU KADA SU JE U ŠUMI NAPALI LOVAČKI PSI, uspela je samo da pozove supruga i izusti jednu rečenicu!

Telo 29-godišnje Francuskinje, koja je bila u šetnji sa svojim psima, pronađeno je u šumi, u blizini grada Vilers-Koteresa. Umrla je nakon što su je lovački psi izgrizi po glavi, rukama i nogama, rekao je tužilac Frederik Trin, prenosi BBC.

Uzimaju se otisci 93 lovačka psa, kao i pasa stradale žene kako bi se utvrdili koji su je tačno napali.

ŽIVE NA MINUS 70 I NIKAD NISU BOLESNI! Misterija Staljinovog prstena smrti, najhladijeg naseljenog mesta na planeti! (VIDEO)

Obdukcija je pokazala da je nesretna Francuskinja imala brojne ugrize po celom telu. Pre nego što je ubijena, nazvala je supruga i rekla mu da je zabrinuta jer se nekoliko pasa sprema da je napadne. Suprug je pronašao, a kraj nje su bili njihovi psi koji su cvilili.

Lovački psi bili su u lovu na jelene. Glumica Brigite Bardo, koja se bori za prava životinja, pozvala je vlasti da odmah zabrane sve lovačke aktivnosti, ali dobila je odgovor da nema dokaza da su nesrećnu ženu ubili upravo lovački psi.

Tagovi: