18.02.2020.

10:26

Foto:

Planeta

RUSKI PROTOJEREJ ŠOKIRAO IZJAVOM: Žena koja pristane na "građanski brak" je "PRIVREMENA UTEHA" KOJA BESPLATNO PRUŽA USLUGE!

- Reči Smirnova su bile glupa uvreda, pogotovo neočekivana od sveštenika. Ali je očigledno protojerej hteo da štiti tradicionalnu porodicu - kazala je Jekaterina Lahova, predsednica Saveza žena Rusije.

Reagovala je i Marija Zaharova, portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova koja je ironično predložila predstavniku za odnose sa javnošću Moskovske patrijaršije Vladimiru Lejgodi da "nekako nazovu" i muškarce u građanskom braku. Poznati ruski roker Sergej Šnurov, lider grupe "Lenjingrad" je stihovima poručio protojereju Smirnovu da "ne postoje besplatne žene".

NEMA NIŠTA OD REFERNDUMA! Visoki predstavnik preti Republici Srpskoj: I DA SE DESI, NE BI BIO VALIDAN!

- Ne nameravam da se izvinjavam nikome. Ja sam samo javno govorio o tome što se inače zna. Kakav je status žene koja živi zajedno sa muškarcem u vanbračnoj vezi? Nema nikakvog statusa. Ona samo pruža besplatne usluge, ali to ne želi da prizna - kazao je protojerej Smirnov novinaru moskovske agencije RBK.

Za takvu situaciju on više krivi muškarce koji ne žele da preuzmu odgovornost.

- Žene treba da kažu muškarcima: "Ako ne želiš da se venčamo onda neću ni da živim sa tobom u građanskom braku". Videćete posle toga koliko ćete imati bračnih ponuda. Ovako mu besplatno pružate seksualne usluge i, osim toga, perete mu i kuvate - poručuje protojerej Smirnov.

Tagovi: