18.02.2020.

21:05

Foto:

Planeta

TRAMP POMILOVAO RODA BLAGOJEVIĆA, GREŠI AKO MISLI DA TAKO KUPI PODRŠKU SRBA U SAD! "Naši" u Americi ne vole Blagojevića, tražio je bombardovanje Srbije, tvrdio je da nije Srbin...

"Vratiće se kući pošto je proveo osam godina u zatvoru", rekao je Tramp.

Šezdesetdvogodišnji član Demokratske stranke već osam godina služi kaznu za iznudu, podmićivanje i korupciju.

Rod Blagojević je osuđen na 14 godina zatvora jer je pokušao da proda mesto u Senatu, koje je do izbora za predsednika SAD pripadalo Baraku Obami.

Tramp je, u nekoliko navrata, tvrdio je da Blagojević preoštro kažnjen i već je u avgustu prošle godine najavio da će pomilovati nekadašnjeg guvernera Ilinoisa.

Analitičari smatraju da je Tramp pomilovanjem Blagojevića poslao poruku Demokratama koji su pokušali da ga opozovu sa mesta Predsednika SAD. 

ŠTA SPREMA PUTIN U UKRAJINI?! NOVI ČOVEK ZA KIJEV JE ČEŠIR MAČAK! Putin se od njega ne odvaja već 30 GODINA, član je tzv. SANKT PETERBURŠKE GRUPE...

Tramp, smatraju oni, nije slučajno izabrao Blagojevića. Reč je o klasičnoj "trampovštini" tačnije osveti za "pretrpljene duševne bolove" koje mu mi od početka mandata nanose demokrate u Kongresu i Senatu! Osim toga, Tramp ovim šalje i poruku pravoslavnim u SAD (Blagojević je poreklom Srbin) da je on njihov kandidat na predstojećim predsedničkim izborima!

S druge strane, srpska zajednica u SAD, posebno u Ilinoju, gde je i najveći srpski grad (posle Beograda, naravno prim. aut.) Čikago nije posebno naklonjena Blagojeviću!

POSTOJI LI VEĆI RAZLOG DA SRBI STANU UZ TRAMPA?! HILARI KLINTON SE VRAĆA, ako Blumberg pobedi biće POTPREDSEDNIK SAD, a možda i ŠEF BELE KUĆE?!

Srbi u SAD bili su otvoreno nezadovoljni ponašanjem Blagojevića kad je reč o srpskim interesima, a posebno mu zameraju to što je podržao bombardovanje Srbije 1999. godine, ali i to što se distancirao od srpskog korena, govoreći da je istočnoevropskog porekla.

Navode i da se Rod retko pojavljivao u ilinoiskim svetilištima Srpske pravoslavne crkve, kao i da je vrlo malo znao srpski. Srbima se obraćao samo kada bi mu trebao novac za kampanju. 

Tagovi: