• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

18.02.2020

19:36

POSTOJI LI VEĆI RAZLOG DA SRBI STANU UZ TRAMPA?! HILARI KLINTON SE VRAĆA, ako Blumberg pobedi biće POTPREDSEDNIK SAD, a možda i ŠEF BELE KUĆE?!

Vesti

POSTOJI LI VEĆI RAZLOG DA SRBI STANU UZ TRAMPA?! HILARI KLINTON SE VRAĆA, ako Blumberg pobedi biće POTPREDSEDNIK SAD, a možda i ŠEF BELE KUĆE?!

Podeli vest

Američki mediji tvrde da se Hilari Klinton vraća na glavnu scenu nacionalne politike.

Tvrde da će je predsednički kandidat - milijarder Majkl Blumberg - uzeti za potpredsednika države. Ako sam, naravno, uspe da uđe u Belu kuću.

Blumbergov štab ovo još nije potvrdio, ali nije ni demantovao. Reakcija može značiti: i da se o toj kombinaciji upravo pregovara ili da je sve već faktički dogovoreno.

Neki procenjuju da je dogovoreno ne obelodanjuje da bi Blumberg imao veće šanse da dobiju nominaciju Demokratske partije za predsednika SAD.

Bilo kako bilo, uticajni američki portal Politiko objavio je da se Blumberg odlučio "kad su sondaže (izbornih šansi) zatvorenog tipa pokazale da bi par Blumberg-Klinton na samim predsedničkim izborima bio moćna sila".

TURSKA DRUGI DAN NA RIBANJU U MOSKVI! Ankara preti, nastavićemo da šaljemo vojsku u Idlib, OSVETIĆEMO SE ASADU! Rusija jasna, nije vam mesto u Siriji!

Blumberg i Klintonova imaju bliske političke poglede i pripadaju faktički istom segmentu Damokratske partije, a tvrdi se da mu ona znatno poboljšava izglede da se domogne Bele kuće.

U celoj situaciji su od značaja i tri bočne okolnosti: da Džo Bajden ima sve manje šanse da se izbori za nominaciju Demokratske partije za predsednika SAD, da Blumberga preko 40 bivših saradnica optužuje za seksualno spopadanje, a da Hilari u SAD važi za ljutu feministkinju.

Ako cela kombinacija prođe, Klintonova bi bila prva žena u istoriji SAD na položaju potpredsednika države. A mnogi su ubeđeni da će ona - ako joj se to posreći - faktički upravljati Amerikom.

SERGEJ ŠOJGU: Amerika pljačka naftna bogatstva Sirije, A ISTVOREMENO SU ZABRANILI UVOZ!

Ne samo u slučaju da se 78-godišnjem Blumbergu iznenada - u toku mandata - pogorša zdravstveno stanje...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija