17.04.2020.

22:27

Foto:

Planeta

MISTERIOZNI DRONOVI UNIŠTAVAJU TERORISTE U SIRIJI! Moskva nije potvrdila da je reč o njenim letelicama! AKO NISU RUSKI, ČIJI SU?!

Prema izveštaju sa severozapada Sirije, veliki broj bespilotnih letelica napao je pobunjenike džihadiste u oblasti Al-Gab Rain i Džabal Al-Zavija, uzrokujući žrtve u redovima Hadžat Tahrir Al-Šama i njihovih saveznika.

Ovaj napad bio je veći od jučerašnjeg udara bespilotnih letelica, koji je ciljao na neka vozila koja su putovala severnim regionom ravnice Al-Gab.

Al-Masdar Njuz je kontaktirao vojsku kako bi potvrdio da li su te udare izvršili oni ili ruske oružane snage.

NATO ISMEJAO ĐUKANOVIĆA, POSLAO MU STELT AVIONE I STELT MEDICINSKU POMOĆ! Niko nikad nije tako brutalno i brzo PLATIO CENU ZA IZDAJU SRBA I SRBIJE!

Ovaj poslednji niz napada verovatno će dodatno pokrenuti ruske i sirijske oružane snage, jer je SAA prijavila artiljerijske udare na položaje džihadista u istom području.

U isto vreme, džihadistički pobunjenici nastavljaju da premeštaju pojačanja na linije fronta u Idlibu, dok se pripremaju za novu bitku u regionu Džabal Al-Zavija.

BUGARI, AJDE BRŽE TO, SRBIJA NEMA VREMANA ZA VAŠE... Premijer Bojko Borisov najzad poslao poruku od KLJUČNE VAŽNOSTI ZA NAŠU ZEMLJU!

Ruska vojska u svom arsenali ima brojne vrste dronova, a pretpostavlja se da je neke od njih prebacila i u Siriju i da ove bespilotne letelice pružaju pomoć Asadovoj vojsci u brobi sa ISIS.

Pgledajte neke od ruskih vijnih dronova!