22.05.2020.

21:58

Foto:

Planeta

(VIDEO) SRBIJO, EVO ŠTA TI JE POSLAO PUTIN! OD "NEPRIJATELJSKIH LETELICA" NISU OSTALI NI DUGMIĆI! Ovako to izvodi ruski Pancir-S1!

Uslovni neprijatelj koristio je bespilotne letelice za izviđanje položaja protivavionskih raketnih kompleksa S-300 'Favorit', koji osiguravaju protivvazduhoplovnu odbranu glavne baze Severne flote, navedeno je u saopštenju.

Kvadrokopter, koji je imitirao neprijateljski dron, uzet je na "nišan" i "pogođen" protivavionskom artiljerijom kompleksa.

"Pancir S1" je ruski raketni PVO sistem sa raketama zemlja-vazduh kombinovanog kratkog i srednjeg dometa.

MILO SA ŠIPTARIMA U OFANZIVI PROTIV SRBIJE! ZAJEDNO PAKUJU SRBIMA OPTUŽBE ZA RATNE ZLOČINE! Da li je ovaj čovek "normalan", ovo više nema veze sa politikom...

Napravljen je da pokriva sisteme dugog dometa S-300 i S-400, ali i za zaštitu civilnih i vojnih objekata, kao što su aerodromi, komandni centri... Namenjen je za odbranu od aviona, helikoptera, krstarećih raketa i bespilotnih letelica.

Ovo oruđe spada u kategoriju hibridnih, a opremljeno je i raketama i topovima, integrisanim na vozilu, zajedno sa radarom.

Sistem "Pancir" smatra se među najboljim u svojoj klasi, a borbena dejstva u Siriji omogućila su inženjerima da maksimalno poboljšaju ovo naoružanje.