25.05.2020.

15:35

Foto:

Planeta

OTIŠAO JE NA CT SKENIRANJE, a kada su lekari uključili aparat ostali su u potpunom šoku! SVI IMAJU 2, ON IMA 3!

Sken je otkrio uzrok boli pored hernije diska, nemenovani brazilac imao je i tri bubrega.To jest, jedan bubreg viška!

Doktori iz bolnice Do Rim u Sao Paulu videli su levi bubreg normalnog izgleda i dva spojena bubrega na području zdelice, navodi se u članku objavljenom u uglednom medicinskom časopisu "The New England Journal of Medicine".

Postojanje tri bubrega u telu nije česta anomalija, navode stručnjaci i ističu kako se najčešće slučajno otkrije jerovakvo stanje retko uzorkuje neke veće probleme kod pacijenata to jest, ljudi

(FOTO) LEKOVITA VODA KAPLJE IZ DRVETA! Efikasan lek protiv raznih boljki, dovoljna je jedna šolja ujutru i ništa više! KO JE PROBAO, NIJE SE POKAJAO!

Smatra se kako se za to i ne zna osim ako se ne napravi CT sken zbog nekog drugog zdravstvenog razloga, kao što je to bio slučaj s 38-godišnjim Brazilcem.

Ureter - cev koja prenosi urin iz bubrega u mokrac"nu bešiku - iz levog bubrežnog bubrega pripojio se ureteru sa drugog levog bubrega, neposredno iznad ulaza u bešiku, navedeno je u izveštaju. Ureter iz desnog karličnog bubrega ušao je u bešiku sa desne strane.

Veruje se kako je do pojave trećeg bubrega došlo zbog abnormalnih procesa za vreme formacije embrija odnosno nenormalnih procesa u embriogenezi ili stvaranja embriona.