16.06.2020.

17:59

Foto:

Planeta

PUTINOVI SPECIJALCI SPREČILI 159 TERORISTIČKIH NAPADA! Moskva otkrila sa kakvim se zlom bori, DA JE NEKA DRUGA ZEMLJA U PITANJU...

On je to izjavio tokom sastanka sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom.

- Za 10 godina, pored osujećenih terorističkih napada uspeli smo i da sprečimo 698 drugih manjih terorističkih aktivnosti - naveo je on.

Kako ocenjuju mediji, pod ostalim terorističkim aktivnostima smatra se vrbovanje novih terorista, širenje terorističke ideologije, ali i obuka terorista.

Bortnjikov je takođe naveo da je, pored toga, FSB u protekloj dekadi aktivno radio i na suzbijanju terorističkog delovanja pre svega u predelu Severnog Kavkaza, što je dovelo do izuzetno pozitivnih rezultata.

NE ZNAM ĐE DA STAVIM PEŠKIR, OGROMNA JE NAVALA TURISTA! Crnogorac urnebesnim snimkom RAZOBLIČIO MILOGORCE, pokazao pravo stanje "KORONA FREE DRŽAVE"!

Primera radi, dodao je, tokom 2019. godine sprečeno je samo četiri teroristička napada, što i jeste pokazatelj da je teroristička aktivnost u zemlji u opadanju.

- Nivo radikalizacije stanovništva je smanjen zahvaljujući zajedničkom delovanju bezbednosnih struktura, to je činjenica - dodao je.