20.08.2020.

09:31

Foto:

Planeta

VRAČARA IZ SRBIJE OJADILA NEMCE! Uzela im na hiljade evra i zlato, pa se dala u bekstvo!

Potraga za lažnom vračarom počela je u Nemačkoj, gde je policija još krajem maja dobila više prijava građana da ih je sredovečna žena nasamarila i uzela im hiljade evra i veće količine zlata i srebra, obećavajući im da će ih "osloboditi zle sudbine" i pomoći im u ozdravljenju.

Naivni građani su osumnjičenoj, koja je izgleda sa sobom svuda nosila krstić, ikone, tamjan i ružino ulje, davala novac i nakit, verujući da će im to pomoći da ozdrave ili da se oslobode loše karme.

BEOGRAĐANINU JE SUPRUGA PREDLOŽILA DA SPAVA SA DRUGOM ŽENOM! Agonija je trajala 30 godina, a kada se sve ZAVRŠILO počeo je PAKAO

BAGER MAFIJA SA BALKANA "OPERIŠE" U NEMAČKOJ! Iznajme mašinu, a onda SE DEŠAVA NEVIĐENA PREVARA!

Informer

Uhapšenoj se na teret stavlja da je u zabludu dovela i opljačkala najmanje dve osobe. Jedna od žrtava joj je za usluge skidanja crne magije dala više od 30.000 evra i veću količinu zlatnog nakita. Druga žrtva ostala je kratka za nekoliko hiljada evra.

Prilikom pretresa kod osumnjičene su pronađene dragocenosti poput zlatnih i srebrnih novčića, nakita, ali i veća količina novca, najviše švajcarskih franaka, zbog čega se sumnja da je osumnjičena i u Švajcarskoj "skidala čini".

Kada su joj zavirili u torbu odmah su pronašli predmete koje je koristila da bi, kako se veruje, "skidala magiju". U torbi su pronađeni krstić, ikone, crni konac, ali i tamjan i ružino ulje. Dok je u malom neseseru držala nepoznate travke.

S obzirom na to da se sumnja da mnoge žrtve nisu prijavile prevaru policije zbog sramote, građani su pozvani da se jave ukoliko prepoznaju ženu sa fotografije.