• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso/informer

18.08.2020

11:54

BEOGRAĐANINU JE SUPRUGA PREDLOŽILA DA SPAVA SA DRUGOM ŽENOM! Agonija je trajala 30 godina, a kada se sve ZAVRŠILO počeo je PAKAO

Ljubav

BEOGRAĐANINU JE SUPRUGA PREDLOŽILA DA SPAVA SA DRUGOM ŽENOM! Agonija je trajala 30 godina, a kada se sve ZAVRŠILO počeo je PAKAO

Podeli vest

Svaki januar provodi u Francuskoj u intimnom odnosu sa ženom u koju je zaljubljen...

- Potom se vratim u Srbiju supruzi koja ne želi seks sa mnom već više od deset godina – kaže Beograđanin (52) koji je želeo da ostane anoniman.

DOK MU SE ŽENA PORAĐALA, ON JE POVUKAO ŠOKANTAN POTEZ! Nećete verovati šta je muž RADIO PET SATI

- Sa suprugom više nema ni poljubaca, maženja, držanja za ruke. Ništa. Ona ima 51 godinu.

Molio sam je da popričamo sa stručnim licem kako bi joj se vratila želja za seksom, ali ona nije zainteresovana. Predložila mi je da imam intimne odnose sa drugim ženama, što sam i učinio.

Često putujem zbog posla, a na tim putovanjima bih ponekad imao aferu. Međutim, pre pet godina sam upoznao divnu ženu na sajmu u Parizu.

Ne govorim francuski, ali oboje znamo engleski, pa se lepo sporazumevamo. Vrlo je ljubazna, kulturna, privlačna i uživa u seksu. Ima 45 godina. Kad smo se upoznali, odmah smo otišli na piće, a onda još dvaput nakon toga.

Kad smo prvi put spavali zajedno, doživeo sam nešto što mi ranije nije bilo poznato. Zabavni seks, ali nežan i nekako poseban.

Foto: Shutterstock

Kad je ona izdejstvovala da dođe u Srbiju dva meseca posle toga, bio sam oduševljen. Imali smo seks u hotelu i čin nam je oboma doneo neverovatan osećaj. Od tada se čujemo svaki dan, a ja svaki januar provodim u Parizu. Tamo pokušavam da je razmazim kupujući joj poklone, iako se zbog toga buni.

Ona ne traži nikog drugog. Kaže mi da istinski uživa sa mnom. Svojoj supruzi još uvek nisam rekao za nas, ali ću to uskoro učiniti. Planiram da se preselim u Pariz.

Svakako nije lako prekinuti brak od skoro 30 godina. Imamo i dve ćerke koje su u dvadesetim, i jasno im je da nešto nije u redu u odnosu njihovih roditelja.

Sa suprugom nije samo nedostatak seksa posredi. Ne želi da igde idemo zajedno, čak ni na venčanja i rođendane. Kad bih predložio šetnju, rekla bi mi da je suviše toplo ili hladno. Šta mislite – da li da je napustim i sreću ostvarim u Parizu? – pita nas.

Odgovor: Izgleda da toliko toga ne valja u vašem braku da se nećete ljutiti ako vas pitamo – zašto već niste otišli?

Sumnjamo da će vaša deca biti srećna zbog toga što napuštate njihovu majku, ali ona je odrasla žena koja je odgovorna za svoje postupke.

BONUS VIDEO:

RECI MI KAKO ZVONIŠ, DA TI KAŽEM KO SI! Evo šta melodija koju koristite na mobilnom telefonu govori o vama!

URBAN MAGAZIN - Uspavanka za mrtve, napeti triler o izdaji, odanosti i prevari


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anna

pre 1 godinu

Жао ми је што ово стављам на интернет, али немам избора осим да испуним обећање др. ВАВА, моћном чаролији који ми је помогао да вратим свог бившег мужа који је већ био одсутан две недеље а да се није поздравио са ја. тако болно искуство за мене јер је он моја прва љубав и мој живот се врти око њега, али када ме је оставио због друге даме, поделила сам сузе и покушала све да заборавим на њега, али дубоко у срцу, толико ценимо упркос бол који ми је нанео претрпео је. Једне верне вечери прочитао сам коментар о др. ВАВА-и, моћном чаролији који може да помогне да се врати бивши љубавник или поново споји покварени дом и још много тога, у почетку је то било као шала јер никад нисам веровао у магију. а др ВАВА ми се доказује тако што је довела мог мужа кући након три дана његове љубавне чаролије на мог мужа. хвала др ВАВА што сте ме поново учинили комплетном женом и вратили мог изгубљеног љубавника, наставићу да делим ово коме је можда важно да све поправите у браку, уместо да делите сузе или да се грдите, контактира др. ВАВА на његову контакт адресу е-поште испод drwava3@gmail.com, можете му и ВхатсАпп на +66992602953 Срећно вама који икада дате ово суђење.хттпс://ввв.дрваваофспиритуалловеспеллс.цом/

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija