18.03.2021.

12:47

Foto:

Planeta

PUTIN SE OGLASIO POVODOM BAJDENOVIH PRETNJI! Poručio mu je samo jedno... Pametnom dosta!

"Što se tiče izjave mog američkog kolege, mi se zaista, kako je rekao, znamo lično. Šta bih mu odgovorio? Rekao bih mu: Budite zdravi! Želim mu dobro zdravlje", rekao je Putin tokom sastanka sa predstavnicima javnosti Krima i Sevastopolja.


On je primetio da to govori „bez ironije i bez šale“.

Ruski predsednik je u vezi sa oštrim izjavama predsednika SAD o njemu, rekao da svi vide druge onako kako procenjuju sebe.

„Ako gledamo šire na tu temu, u istoriji svakog naroda, svake države ima mnogo veoma teških, dramatičnih i krvavih događaja. Ali kada ocenjujemo druge ljude, ili kada čak procenjujemo druge države, druge narode, kao da se uvek gledamo kao u ogledalo, uvek tamo vidimo sebe. Jer uvek prebacujemo na drugog čoveka ono što sami osećamo, ono što i jesmo u suštini“, naglasio je Putin.

Informer

Džo Bajden

„I znate, sećam se da smo u detinjstvu, kad smo se svađali u dvorištu govorili: ‘Rugala se ruga, pa postala druga’. I to nije slučajno. To nije samo nije samo dečija izreka i šala, u njoj se krije duboki psihološki smisao. Mi uvek u drugom čoveku vidimo svoje kvalitete i mislimo da je on kao i mi, i na osnovu toga ocenjujemo njegove postupke i donosimo svoj sud“, konstatovao je Putin.