25.04.2021.

17:53

Foto:

Planeta

VANZEMALJCI NISU, ZNAČI RUSI! AMERIČKI VOJNICI NAPADNUTI NEPOZNATIM IMPULSNIM ORUŽJEM - Pentagon pokrenuo istragu!

Prema dokumentima koje je predstavio Pentagon, Rusija je prva pod sumnjom, jer nijedna druga strana u Siriji nema takve tehnologije. Ovo je izvestio američki Politiko.

Ministarstvo odbrane istražuje incidente od prošle godine, uključujući incidente usmerene na osoblje širom sveta, prema navodima četvorice bivših zvaničnika nacionalne bezbednosti koji su direktno uključeni u istragu.

KIJEV OVO KRIJE, SAMO VOJNOM SILOM IH DRŽI U UKRAJINI! Ovi gradovi žele da postanu ruski, vojni ekspert otkriva stvarno stanje!

Istraga je deo šireg napora za istraživanje ciljanih energetskih napada na američke zvaničnike od strane nekoliko agencija poslednjih godina.

Od kraja 2016. godine, oko 50 zvaničnika prijavilo je simptome misteriozne bolesti koja je među američkim diplomatama sa sedištem na Kubi postala poznata kao „sindrom Havane".

Simptomi su uključivali akutno zvonjenje i pritisak u ušima, kao i gubitak sluha i ravnoteže, umor i glavobolje. „Neke od žrtava pretrpele su oštećenje mozga", piše Politiko.

(VIDEO) USTAŠKI PIR NA HRT, SVEŠTENIK DOMINIK GERBIC VELIČAO STEPINCA, A SVEŠTENIKE SPC NAZVAO BRADATIM ZLOČINCIMA!

Incidenti sumnjivih ruskih napada na Amerikance u inostranstvu postali su toliko zabrinjavajući da je Pentagonova kancelarija za specijalne operacije i sukobe niskog intenziteta započela istragu prošle godine. Nejasno je koliko je vojnika povređeno, kao ni stepen njihovih povreda.