16.06.2021.

09:27

Foto: Nes Chedtragull/Facebook

Planeta

ZA GODINU DANA PREPOLOVIO SVOJU TEŽINU! Ovaj čovek je "istopio" 80 kilograma i IMA JEDAN SAVET ZA SVE KOJI ŽELE DA SMRŠAJU! /FOTO/

Nes Čatragel uspeo je da skine 80 kilograma i od gojaznog muškarca pretvorio se u mršavog mladića.

Objavio je nekoliko fotografija kada je bio gojazan, a onda je pokazao kako izgleda danas. Pozirao je i u pantalonama koje je nosio na početku polaska na dug put mršavljenja i koje jasno dokazuju da je imao duplo veću kilažu.

Informer

Nevreovatna transformacija

Kada je smršao, uspeo je da stane ceo u jednu nogavicu od pantalona koje je nosio kada je bio gojazan.

Nes je otkrio da je sa 156 kilograma spao na 75. Bio je gojazan još od detinjstva, a odluku da smrša doneo je zbog sve većih teškoća sa hodanjem i spavanjem.

Informer

Nes sada ima 80 kg manje

Iz ishrane je izbacio prženu hranu, grickalice i šećer. Svakodnevno je šetao po sat do dva i tako se pripremio za intenzivnije vežbanje.

- Svako bi trebalo da odabere oni što mu najviše odgovara od sportskih aktivnosti, bilo da je to vožnji bicikla, hodanje, trčanje ili vežbe u teretani. Ishrana je takođe važna, kao i odluka da li želite da budete u dobroj formi. Podržavam  sve one koji hoće da se uhvate u koštac sa svojom težinom. Telesno zdravlje je vrlo važno - poručio je u jednoj objavi.

Nesova objava je skupila 12.000 lajkova, a podeljena je 2.700 puta. Dok su mu mnogi čestitali na rezultatu, neki su rekli da je nerealno skinuti 80 kilograma u samo 12 meseci.