26.08.2021.

19:29

Foto:

Planeta

AMERI, ŠTA ĆETE SADA?! KINA OBJAVILA SATELITSKE SNIMKE, evo gde su glavne biolaboratorije Pentagona, od SZO traži istragu?!

Ta laboratorija pripada Medicinskoj upravi Pentagona, a nalazi se u gradu Frederiku u državi Merilend.

Direktor Odeljenja Ministarstva spoljnih poslova NR Kine za kontrolu naoružanja - Fu Cong - tim povodom je rekao da su svetska zajednica i američki narod dugo zabrinuti zbog aktivnosti laboratorije u Fort Detriku, koje su u suprotnosti sa zakonom i principima transparentnosti i bezbednosti.

Ukazao je da je `glavna tačka` u Fort Detriku Institut za medicinska istraživanja zaraznih bolesti koji neki zovu „najmračnijim eksperimentalnim centrom pod kontrolom američke vlade“.

Ovaj i naredni snimak navodno svedoče o američkim sumnjivim aktivnostima u Fort Detriku

Fu je naveo da dokument koji je ta institucija objavila zajedno sa timom istraživača na čelu sa dr Ralfom Berikom (sa Univerziteta u Severnoj Karolini) potvrđuje da su oni već 2003. godine imali „izuzetno napredne sposobnosti za sintezu i modifikaciju koronavirusa povezanih sa SARS -om“.

A, RUSI SU VEVERICE! HRVATI UČE UKRAJINCE KAKO NAPRAVE POGROM U DONBASU! Ako oh Kijev posluša, biće to kraj Ukrajine - živi bili pa videli!

Naglasio je da je svetska zajednica zabrinuta zbog aktivnosti laboratorije Fort Detrik iz tri glavna razloga: njene aktivnosti su neprozirne, bavi se opasnim aktivnostima, bavi se neovlašćenim aktivnostima.

Dodao je: „Kao jedina laboratorija biološke bezbednosti 4. nivoa u strukturi Pentagona, sistematski krši procedure biološke bezbednosti. Sjedinjene Američke Države su jedina država na svetu koja je preplavila ceo svet biološkim laboratorijama u okviru vojnog programa. S obzirom da su SAD uporne u svom insistiranju na istraživanju kineskih laboratorija, znači li to da su već promenile svoj negativan stav o verifikacionom protokolu prema Konvenciji o biološkom i toksinskom oružju. Kina će pozvati na nastavak pregovora o protokolu o inspekcijama takvih laboratorija“.

Informer

Peking je uoči tih pregovora plasirao u internet satelitske snimke za koj tvrdi da svedoče o aktivnostima u Fort Detriku koje izazivaju nespokostvo i zabrinutost.

U propratnom tekstu je naveo da se na rastojanjima manjim od tri kilometra oko te laboratorije nalazi pet škola.

Malo su vam bili Jasenovac i Oluja, sad biste da naterate Srbe da se izjasne kao Hrvati i hrvatski pravoslavci!

Posebno je ukazao da su se za vreme pandemije na severozapadnom obodu kompleksa pojavila nova zdanja nejasne namene. A da je laboratorija pola godine pre prvog priznatog slučaja kovid-19 u SAD bila iznenada zatvorena. Nakon mnoštva slučajeva „zagonetne upale pluća u Merilendu i Viskonsinu navodno od pušenja električnih cigareta“.

Američke obaveštajne službe u svom izveštaju predsedniku SAD Džou Bajdenu nisu mogle odgovoriti na pitanje da li je koronavirus razvijen u laboratoriji.