16.12.2021.

16:53

Foto: informer.rs/Fotomontaža/Pixabay

Planeta

FBI agenti PALI ZBOG DAMA NOĆI! Tražili usluge prostitutki u inostranstvu... Otkrio ih poligraf! /VIDEO/

Bludne radnje agenata razotkrivene su tokom intervjua i testova na detektoru laži. Službena istraga pokrenuta je nakon što je FBI posumnjao da je - više službenika FBI tražilo, nabavljalo i učestvovalo u plaćenom seksu - navodi se u izveštaju ministarstva.

Osim što su plaćali seks, dvoje agenata FBI takođe su optužena za umešanost u isporuku - paketa koji sadrži otprilike 100 belih tableta stranom službeniku za provođenje zakona - stoji u izveštaju, međutim  u izveštaju nije jasno rečeno o čemu se tačno radi.

U izveštaju nisu identifikovana agenti, međutim, navodi da su dvojica dala ostavke, dvojica su otišla u penziju, a jedan je smenjen dok je trajala istraga. Dok je šesti agent optužen da kršio politike neprijavljivanjem nedoličnog ponašanja kolega, kao i da to i dalje radi.

Izveštaj ne daje detalje o tome kada i gde je došlo do sporne veze, ipak, FBI je izkavio da uključuje "zaposlene koji su ranije radili u inostranstvu u raznim pravnim kancelarijama FBI".

Njihove radnje su okarakterisane kao kršenje politike Odeljenja i FBI.


- Ono što je istraga otkrila da četvoro njih nije bilo iskreno u vezi sa svojim interakcijama sa prostitutkama i drugim nedoličnim ponašanjem tokom intervjua pod prinudom poligrafskim ispitivanjem - stoji u izveštaju.