01.03.2022.

23:00

Foto:

Planeta

LEGENDARNI SRPSKI KOMANDANT IZ RATA SRJ SA NATO O UKRAJINI, ŠTA RUSI BRANE! Reč generala Delića se sluša i u Vašingtonu i Moskvi!

- Ovaj je scenario prepoznatljiv. Osnova mu je Plan Alena Dalasa o uništenju pravoslavnih zemalja. I mi smo to osetili na svojoj koži. Pripreme za ove događaje, uz određene korekcije, traju gotovo 40 godina.

Da postoji zavera protiv Slovena i da to nije prazna priča svedoče dokumenta odnosno "Doktrina američke borbe protiv istoka" koju je napisao Alen Dalas, direktor CIA od 1953. do 1961. godine.

On je uputio direktivu američkim službama bezbednosti u kojoj se kaže:

- Rat je završen, polako ćemo sve izgraditi, i mi ćemo dati sve što imamo, svo zlato, svu materijalnu moć na magarčenje i zaluđivanje ljudi…. Malo po malo, mi ćemo odigrati grandioznu, po svom obimu tragediju pogibije svih pravoslavnih Slovena, i konačno, nepovratno ćemo ugasiti njihovu nacionalnu svest….

HRVATSKI ISTORIČAR ODBIO DA UDARA PO PUTINU, ZAGREB, EU, NATO ĆE GA... Obajsnio je ko je ko u Ukrajini, šta je pozadina - ako ga prognaju... U SRBIJU UVEK MOŽE!

Na pitanje kako je počelo, general kaže da je „počelo sa izmišljanjem i udaljavanjem jezika, razvojem prvo suptilnije, a potom i otvorene mržnje prema svemu ruskom, delovanjem na nevladin sektor za kulturu, informisanje, uz obilje dolara, prekrajanjem istorije, odvajanjem od crkve, a završilo se se zabranom ruskog jezika"

DOAJEN NEMAČKE POLITIKE VILI VIMER JASAN, NAPADOM NA SRBIJU SAD SU VRATILE RAT U EVROPU! Ukrajina je samo... Ima li iko kome još nije jasno?!

On smatra da su Rusi iskazali ogromnu trpeljivost i kad su Amerika, NATO i EU to shvatili kao slabost podstičući Ukrajinu na sve radikalnije poteze, ovo je bio jedini izlaz - brz obračun sa nacizmom u Ukrajini.