11.03.2022.

07:00

Foto: Tanjug/AP

Planeta

DA LI JE UKRAJINSKI GENERALŠTAB SVOJOJ "DONBASKOJ GRUPACIJI" NAMENIO SUDBINU NEMACA POD STALJINGRADOM?! Reč je o 40.000 vojnika i oficira...

Čak je objasnio: da svim raspoloživim snagama brani Harkov, Kijev, Nikolajev, Odesu...

Ovo faktički znači da je toj grupaciji, sa najmanje 40.000 vojnika i oficira, namenio sudbinu jedinica kojima je pod Staljingradom komandovao Paulus. Da Donbasu i ruskoj vojsci nanesu što veću štetu, da se što duže održe i zasluže pozdrav ukrajinskih (neo)nacista: „Slava Ukrajini! Herojima slava!".

Prve na udaru biće jedinice koje drže front u petouglu Slavjansk-Kramatorsk-Lisičansk-Severodonjeck-Rubežnoe.

PUTIN OTKRIO PLAN SAD I EU! PLANIRAJU DA NAFTU I GAS DOBIJU OD IRANA I VENECUELE! Teheranu i Karakasu odmah ukidaju sve sankcije!

Ukrajinci su pokušali kontraudar na ruske snage oko grada Balakleja, sa upotrebom tenkova, ali su bili odbijeni, pa su jugozapadno od Harkova osetno slabiji nego pre toga.

Ruska vojska prodire i prema kijevaskom aerodromu „Borispolj". Borbe se vode i za Brovare, grad-satelit Kijeva.

Informer

Ovo se uzima kao siguran znak da će sam Kijev biti u obruču za dva-tri dana.

VELIKI RESET IDE PO PLANU, DRUGI POGLED NA RAT RUSIJE I UKRAJINE! Dok biramo strane, ko je u pravu Moskva ili Vašington "ispod žita" nas prave...

Sa tri strane Rusi nadiru i prema velikom južnom gradu Nikolajevu. Odatle će im se otvoriti put prema Krivom Rogu i Dnjepropetrovsku.