05.04.2022.

08:57

Foto: Printskrin Telegram

Planeta

(VIDEO) PRIBLIŽAVA SE TRENUTAK ISTINE! ČEČENI STEŽU OBRUČ OKO UKRONACISTA U MARIUPOLJU! Kadirov otkrio šta se dešava posle PREDAJE UKRAJINSKIH MARINACA!

Čak 267 ukrajinskih marinaca položilo je oružje i predalo se ruskim vojnicima u Mariupolju, a Kadirov je otkrio i kakva je trenutna situacija trenutno u Mariupolju.

"Čečenski borci pod vođstvom mog dragog brata Ismaila Agueva konačno su naišli na najmanji otpor ukronacista. U jednom od naselja naši borci su naišli na utvrđene položaje neprijatelja. U borbi koja je usledila jedan naš vojnik je lakše ranjen. Zahvaljujući ažurnim dejstvima saniteta voda, otklonjene su sve moguće pretnje po zdravlje ranjenog obezbeđenja.
 

Ali situacija sa Banderom je upravo suprotna. Nacisti trpe značajne gubitke. Demilitarizacija, denacifikacija i dešaitanizacija Ukrajine teče prilično uspešno. Oružane snage Ruske Federacije uništile su većinu vojne tehnike, artiljerijskih oruđa i ljudstva neprijatelja. Slična pozitivna dinamika se primećuje svuda", napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u blogu na našem portalu klikom OVDE.

BONUS VIDEO: