05.04.2022.

19:36

Foto: Reuters/Fotoilustracija

Planeta

RUSI, UZ VAS SMO, AMERI I ZAPAD NE SMEJU POBEDITI U UKRAJINI! U ovoj zemlji živi 250 miliona muslimana - IMAJU SAMO JEDNU PORUKU!

Toliko, piše German Sadulejev, da je čak i SNN u Indoneziji prinuđen da na svojim kanalima prikazuje snimke o herojskim Čečenima-kadirovcima. Potpuno saosećanje sa Rusijom i Čečenima, i potpuno ignorisanje ukrajinskih i zapadnih medijskih manipulacija. Milioni pregleda, lajkova i ushićenih komentara!

A postoji još i TV kanal „Al Džazira". On je na arapskom jeziku i izveštava širom arapskog sveta. A to je vrlo, vrlo veliki svet, jer arapskim jezikom govore ne samo u Saudijskoj Arabiji, nego i u mnogim zemljama Severne Afrike i Bliskog Istoka. Na svom jutjub kanalu taj svearapski medij takođe objavljuje video snimke specijalne ruske operacije u Ukrajini. I takođe - sa strane ruske vojske, naročito o čečenskim jedinicima. Milioni pregleda, lajkova i ushićenih komentara! 

I ljudi pišu, na arapskom: Neka vam Alah pomogne, heroji! Čečenija i Rusija bore se na Alahovom putu! Neka vam Alah podari pobedu nad američkim satanistima! Putin i Kadirov štite nas od satanista! Braćo, osvetite se za muslimane ubijene u Iraku i Avganistanu! Mi se za vas molimo! Uništite Zelenskog i njegovu bandu! 

Reklo bi se da niko u muslimanskom svetu nije prihvatio priču o tome da je agresivna Rusija napala na nezavisnu Ukrajinu i pokušava da je okupira, dok se slobodoljubivi Ukrajinci herojski suprotstavljaju. Arapi i drugi muslimani zbog nečega misle da se Rusija u Ukrajini bori protiv Amerike i Evrope, protiv čitavog antiislamskog sveta, čiji su Ukrajinci obični uslužni servis. I veoma, veoma žele da Rusija konačno pobedi svu tu satanističku nečist.

A Ukrajina se toliko trudila da čitavoj planeti objasni: mi se borimo za evropske vrijednosti, za zapadnjački način života itd. A šta su te vrijednosti sa muslimanske tačke gledišta? „Šarli Ebdo" i skaredne karikature na temu proroka Muhameda. Ispostavlja se da se Ukrajina bori za gej-parade, protiv džamija i hidžaba, za mogućnost da se nekažnjeno vređaju Alah i njegov Prorok. Dalje Ukrajina kaže: mi strašno volimo Ameriku i veoma smo ponosni što je naš predsednik Jevrejin. To znači: bombardovati i ubijati Palestince i druge Arape. Sve je shvaćeno, pročitano sa usana: Ukrajina - to su nacisti, satanisti, neprijatelji Islama, i još cionisti.
 
A ko je s druge strane? S druge strane genijalni agitatori iz tima čečenskog lidera Kadirova pokazuju čitavom svijetu bradate muslimane koji pet puta dnevno obavljaju namaz, horski ponavljaju Alahu Akbar (i još: Ahmat - sila!) i bore se protiv šejtana. Moćne čečenske jedinice postrojavaju se na pozadini veličanstvenih džamija u Groznom ili neustrašivo ratuju u Marijupolju: kad posmatraš takav prizor duša počinje da treperi kao srebrna struna, čak i ako nisi ni Čečen ni musliman. 

Ramzan Kadirov, koji se pokazao kao neverovatno mudar i harizmatičan vođa, jasno i teološki besprekorno objašnjava (i njegova reč se prevodi na sve jezike): 1) U Rusiji je Islam pod punom zaštitom države, niko u Rusiji ne sme da se usudi na ismijavanje Proroka, jer bi bio kažnjen po strogim ruskim zakonima; zato je Rusija dom muslimana i muslimani su zato obavezni da štite Rusiju i da se bore za Rusiju; 2) Ukrajinom vladaju nacisti, homoseksualci i neprijatelji Alaha; 3) ja sam (kaže Ramzan) plakao od nemoći i očajanja kad sam gledao kako šejtani vrijeđaju našeg Proroka i našeg Svevišnjeg Alaha, i Alah mi je pružio priliku da se potpuno zakonito borim na njegovom putu i da kaznim njegove neprijatelje; 4) zato je učešće u ovoj specijalnoj operaciji na strani Rusije naš sveti rat! Ahmat - sila! Alahu Akbar!

Informer

Čečenske starešine i mule u potpunosti podržavaju Ramzanove ideje, a njihova saopštenja takođe se prevode na sve jezike.

Naravno, islamski teroristi Rusiju smatraju svojim neprijateljem, ali muslimanski mejnstrim voli Kadirova i voli Rusiju. Čak i sa avganistanskim talibanima, od kojih su, gubeći šlemove, navrat-nanos pobjegli američki vojnici, Rusija uspostavlja diplomatske odnose - rešenje nije baš jednostavno, ali je u trenutnoj situaciji logično. 

Kao što rekoh, muslimana je u svijetu mnogo. Oni ne žive samo u muslimanskim zemljama, nego svuda. Muslimanske zemlje kontrolišu mnogo nafte, gasa, dragocjenih ruda i drugih bogatstava. Čak i one koje su navodno američki „saveznici", potajno mrze Ameriku. Svi oni žele da Amerika negdje konačno izgubi. I svi razumiju da ni Evropa nema nikakav subjektivitet, a da ne govorimo o Ukrajini. Svi shvataju da je ovo sukob Amerike i Rusije.

Dakle, muslimanski svijet nas posmatra, drži za nas palčeve, moli sa za nas, želi našu pobjedu i spreman je da nam pomogne. Neophodno je samo pronaći pravilne forme uzajamnog dejstvovanja.

Naš Kadirov je u tom smislu veoma koristan. Njegova Čečenija koja blista raskošnim džamijama - to je naš izlog prema muslimanskom svijetu. A učešće Kadirova i njegovih boraca u specijalnoj ruskoj operaciji - to je bljesak i vrhunac planetarne agitatorske kampanje. Prateći prozapadne i proameričke kanale mi padamo u depresiju i mislimo da je „čitav svijet protiv nas". Ali bacite pogled na muslimanske kanale: tamo je Kadirov super star, Čečenci i ostali Rusi - heroji, Putin junak, a Amerikanci s evropejcima i njihovim ukrajinskim slugama - satanisti.

Sve je to, naravno, veoma uprošćeno. Ali takva je propaganda, tako ona funkcioniše.

Informer

A osim muslimana postoji još i Latinska Amerika, gdje takođe ne vjeruju Vašingtonu. Postoji i Indija, koja tradicionalno sumnjiči anglosakse za prevaru. I postoji Kina, koja je sama za sebe, ali nikako nije za Ameriku.

Uglavnom, čitav nezapadni svijet, veći dio planete posmatra nas i navija za nas. Hajde, rođeni, ne posustajte! Tu, u Ukrajini, mi možemo slomiti kičmu američkoj hegemoniji, i onda će se sve dalje raspadati: i vlast dolara, i NATO, i svjetski imperijalizam, i kriptokolonijalizam. Mi se ne borimo protiv Ukrajine, čak ne ni za Ukrajinu, nego za čitav svijet, za njegovu budućnost. Hoćemo li svi imati „Šarli Ebdo" i Gvantanamo, ili će se roditi slobodni savezi naroda: evroazijskih, afričkih, američkih... svih onih koji poštuju tradiciju i kulturu, čuvaju svoj identitet i služe višim ciljevima, a ne hirovima reptiloidne elite i njenom kapitalu. 

Situaciju u Ukrajini možete pratiti iz minuta u minut u BLOGU UŽIVO na našem portalu.

Bonus video: