07.07.2022.

08:20

Foto: PrintScreen/Društvene mreže

Planeta

DEVOJKU UBO KOMARAC, UMRLA TRI DANA KASNIJE! Doktor šokiran pa roditeljima priznao jednu stvar!

Slučaj se desio pre godinu dana, a sad su objavljeni rezultati istrage, prenosi britanski "Telegraf".
Nakon što je s odličnim ocenama položila sve teorijske ispite na programu u Oksfordu, Orijana je otišla u Belgiju kako bi dobila ocene i za primenu instrumenata u avionu.

Dok je bila na praksi, komarac ju je ubo u čelo, u blizini desnog oka, nakon čega joj je glava natekla. U bolnicu se javila 7. jula 2021. godine kada su joj lekari propisali antibiotike. Kada je dva dana kasnije kolabirala, njin dečko Džejms Hol opet ju je odvezao u bolnicu. Mlada žena umrla je tri dana kasnije. Viši mrtvozornik u Safoku Najdžel Parslej rekao je da je Orijana umrla od posledica ozbiljne infekcije izazvane ubodom insekta.

Informer

"Nikad pre nisam video ovakav slučaj. Ovo je takva tragedija za mladu damu koja je očigledno imala predivnu karijeru i život pred sobom" rekao je Parslej njenim roditeljima. Kao njen uzrok smrti navodi se septička embolija u mozgu, a tome je pridonela i infekcija bakterijom "stafilokokom". Njen otac rekao je kako njegova ćerka ništa nije volela više od letenja.

"Opisala je let kao kancelariju na nebu, među oblacima. Upoznala je nekoga koga je volela, obučavala se za komercijalnog pilota i ispunjavala je svoje snove" rekao je njen otac.

Njena majka rekla je da je u znak sećanja na nju pokrenula fond stipendija kako bi podstaknuli druge žene koje žele da postanu piloti.