25.10.2022.

19:30

Foto:

Planeta

KADIROV UDARIO PO PUTINU! ZAŠTO TRPIMO NAPADE UKRAJINE, treba da zbrišemo sa zemlje gradove iz kojih projektili dolete na rusku zemlju!

Imajući u vidu da su Ukrajinci granatirali teritorije ruske Kurske i Belgorodske oblasti, još jednom izrazio nezadovoljstvo nedovoljno oštrim reakcijama onih koji odlučuju o toku specijalne vojne operacije.

- Mi samo govorimo da izvodimo specijalnu operaciju na teritoriji Ukrajine, ali rat već traje na našoj teritoriji. Veoma sam nezadovoljan time. Proglasili smo ratno stanje u pograničnim područjima, a oni se ne libe da pucaju na naše mirne građane i civilne objekte, da ubijaju našu decu i starce.
         
Kadirov je dodao da Rusija odgovara na to, ali slabo. 

- Ako granata sa teritorije Ukrajine doleti u našem pravcu, udari po našoj teritoriji, treba da zbrišemo sa zemlje gradove iz kojih projektil dođe.  Da shvate da ne smeju ni da pomisle da pucaju u našem pravcu!.
         
Kadirov je u ovom kontekstu posebno naglasio:
         
- Nema potrebe da gledamo šta će biti sutra. Sve najgore što je bilo moguće već nam se dogodilo. Gore neće biti!
         
Potom je objasnio i zašto tako misli.
 
- Evropa nema moć. Šta oni mogu da urade? Da protiv nas pošalju svoje LGBT osobe? Kažu da je Amerika poslala diviziju padobranaca u Evropu. Pa da, imaćemo novo naoružanje i oklopna vozila. Neka šalju!