18.03.2023.

06:15

Foto:

Planeta

(VIDEO) PRESTANITE DA NAS PRAVITE BUDALAMA! OVE LETELICE PRKOSE ZAKONIMA FIZIKE! Čuveni naučnik i šef Pentagona analizirali NLO!

Rad s naslovom "Fizička ograničenja neidentifikovanih vazdušnih fenomena" ispituje navodna kretanja i performanse neobjašnjivih objekata koje su uočili piloti američke mornarice u blizini obale Sjedinjenih Država.

Njima NLO-i zasigurno nisu nepoznanica. Leb je astrofizičar koji je bio uključen u potragu za vanzemaljcima, dok se Kirkpatrik bavi takvim fenomenima u sklopu američkog ministarstva obrane. 

Njih dvojica tvrde da su navodne performanse tih "objekata s visokom sposobnošću manevrisanja" toliko ekstremne da bi morale da proizvedu vidljivu vatrenu kuglu, kao i odgovarajući radio potpis koji bi mogao da se uhvati na radaru.

Činjenica da ti efekti nisu bili prisutni u to vreme sugerišu da su ti objekti na neki način prkosili zakonima fizike ili podaci koji se tiču takvih susreta možda nisu tačni.

- Izvodimo fizička ograničenja na tumačenja 'izrazito pokretljivih' neidentifikovanih vazdušnih fenomena na osnovu standardne fizike i poznatih oblika materije i zračenja. 

Konkretno, pokazujemo da se očekuje da će trenje NLO-ova s okolnim vazduhom ili vodom generisati svetlu optičku vatrenu kuglu, jonizacijsku ljusku i rep, što implicira radio potpise. Nedostatak svih tih potpisa mogao bi značti da su merenja netačna, zaključuje dvojac.