14.01.2024.

10:30

Foto: Shutterstock/Reuters/tanjug/AP/profimedia

Planeta

(VIDEO) Ovo je kraj! Rusi preoravaju Ukrajinu, Putin više nema milosti! Jeziva razmera uništenja zaprepastila Ukrajince!

- Rusi sada udaraju veoma precizno. Ruše piste, uništavaju preduzeća vojnoindustrijskog kompleksa, udaraju na trafostanice. Odnosno uništava se infrastruktura - rekao je nekadašnji savetnik ukrajinskog predsednika.

Takođe je prokomentarisao da u ovom kontekstu izveštaji ukrajinskih zvaničnika o "ogromnom rastu" privrede izgledaju smešno.

- Zašto lagati? Kako može da raste ako su ... milioni ljudi otišli, desetine hiljada kompanija uništeno? Gde vam je tu rast BDP-a? - upitao je.

Ruska vojska počela je likvidaciju važne, vojne, infrastrukture u Ukrajini nakon terorističkog napada na Krimski most 10. oktobra 2022. godine, kao i drugih terorističkih napada iza kojih stoje specijalne službe Kijeva.

Ruski predsednik Vladimir Putin istakao je da su se kijevske vlasti eksplozijom na mostu postavile u istu ravan sa najodvratnijim terorističkim grupama i da im to neće proći bez odgovora.