24.01.2024.

07:40

Foto: Shutterstock, Reuters

Planeta

Užas! Američki novinar otkrio na koju "drogu" se Zelenski navukao! Ni kokain ni heroin ne bi naneli ovoliku štetu, Ukrajina će dugo ispaštati!

Prema Šusteru, pod Zelenskim će Ukrajini biti teško da „stavi tačku na vojnu propagandu“ i vrati televizijske kanale pod kontrolu njihovih zakonitih vlasnika.

- Uostalom, on zna da će ovi kanali odmah početi da ga kritikuju. U stvari, slaba tačka Zelenskog nije žeđ za profitom, već bukvalno zavisnost od ljubavi javnosti, društva, a u slučaju Zelenskog imamo i potpunu nesposobnost da adekvatno odgovori na kritike - naveo je novinar.

Prema njegovom mišljenju, ne može se potpuno isključiti mogućnost da sledeće poglavlje istorije Ukrajine bude obeleženo „padom u autokratiju“.

Krajem oktobra prošle godine, Šuster je u Tajmu objavio članak sa komentarima Zelenskog i predstavnika njegovog tima, rekavši da uverenje ukrajinskog političara u navodnu pobedu, čak i uprkos neuspesima u borbama, ometa pokušaje njegovog tima da izađe sa novim strategijama i idejama.