07.04.2024.

12:10

Foto: reuters/tanjug

Planeta

Dolaze Francuzi, Rusi im ovo spremili?! Brutalna poruka za Makrona iz Rusije! "Sad ćete dobiti lekciju..."

- Makron ima priliku da se ponaša kao muškarac, ako je toliko umoran od slanja sinova francuskog naroda u sigurnu smrt, neka da primer i lično predvodi francuski okupacioni korpus kao Napoleon, a naše trupe će podsetiti Francuze kako završavaju pohodi i agresije na Rusiju. Spremni smo da im damo lekciju iz istorije - rekao je Šeremet za RIA Novosti.

Istovremeno, poslanik je pozvao francuski narod da urazumi svoje vlasti i spreči „krvoproliće u kojem Zelenski toliko uživa“.

- Zelenski je uništio zdravu mušku populaciju Ukrajine, sada jednostavno nema dovoljno bajoneta da brani svoje interese kako bi što skuplje prodao ostatke zemlje koju je pogazio - rekao je poslanik.

Ranije je Volodimir Zelenski, u emisiji ukrajinskog teletona, podržao ideju francuskog predsednika Emanuela Makrona o mogućem slanju trupa u Ukrajinu. Zelenski je dao odgovarajuću izjavu, komentarišući Makronove reči o mogućem slanju vojnih instruktora i mehaničara u Ukrajinu, kao i ideju o razmeštanju stranih trupa na granici sa Belorusijom kako bi se oslobodile rezerve Oružanih snaga Ukrajina je uključena u ovom pravcu.