10.07.2024.

14:30

Foto: printscreen

Planeta

"Za ovo 3.000 evra? Užas!" Uplatila letovanje, otišla - zgranula se! Kada se požalila - napali je! (VIDEO)

- Hrana jednostavno nije na nivou. Ovo bi trebalo da bude odmaralište sa pet zvezdica, ali u restoranu na bazi švedskog stola svaki dan služe istu hranu. Nude supu za doručak, sireve i šunke. Ima kajgana pomešana sa paradajzom, mlevena govedina, paprike, zaista nasumične stvari - požalila se ona. 

"Daš 3000 evra i dobiješ ovo?"

- Stvarno nije dobro, nisam izbirljiva, ali sam gurman. A kada potrošiš skoro 3.000 evra za odmor i svaki dan ti se to servira, to je stvarno razočaravajuće. Uopšte nisam srećna. Ovo jednostavno nije dobro, zaista nije dobro - rekla je ona i požalila se što deo hrane u ponudi nije bio svež.

- To jednostavno nije ono što biste očekivali za doručak, zaista nije tako sjajno - rekla je, pokazujući dva velika lonca supe, koja je tradicionalni turski doručak.

- Ovo za doručak, ljudi, ovo? Apsolutno ne - zaključila je ona izazvavši buru reakcija.

Brojni tiktokeri su joj u komentarima pisali da hrana izgleda odlično, ali i prozivali je da ne poznaje tursku kuhinju i običaje.

"Pričate gluposti, izgleda sjajno, puno izbora i drugačije od onoga što imate kod kuće – upravo ono što bih očekivao kada odem na odmor", "Supa je uobičajen izbor za turski doručak, poput kajgane sa paradajzom mislim da grešiš" i "Žališ se da je to ista hrana svaki dan, ali imaš milion opcija", neki su od komentara.