14.07.2024.

16:44

Foto: Tanjug/AP/Evan Vucci

Planeta

(FOTO/VIDEO) Majice, duksevi i šolje sa krvavim Trampom već su preplavile tržište! Mnogi brendovi baš u svemu vide dobru zaradu!

Tu je i fotografija na kojoj Tramp drži šaku u vazduhu. Taj trenutak se dogodio nedugo nakon što je 20-godišnji Tomas Metju Kruks pucao na bivšeg predsednika. Tako da već sada možete kupiti majice različitih dezena.

Brend Vestern Viludž trenutno ima dva nova proizvoda na rasprodaji, jedan sa gorepomenutom fotografijom i natpisom: "Regan: Nedostajalo im je. Tramp: I ja sam im nedostajao. Borite se. Borite se. Borite se".

Drugi dizajn je Trampova figura sa natpisom: "Trebalo je da bude kauboj".

Fotografije sa mitinga završile su na majicama drugih brendova. „Moja strana ne promašuje", piše na jednom od njih, pored nekoliko snimaka Donalda sa mitinga, uključujući i onaj nakon što je odveden sa bine.

Pored majica, neki su već napravili majice dugih rukava, šolje i navlake za mobilne telefone sa likom Trampa kako podiže pesnicu u vazduh.

Osim merča, društvene mreže su preplavili i razni memovi kojima su mnogi na komičan način reagovali na pokušaj atentata na bivšeg američkog predsednika.