Autor: Informer.rs

30.07.2024.

11:59

Foto: Tanjug/AP

Planeta

Zelenski na frontu! Dronovi padaju sa neba zbog ruske odbrane! Moskva zacrtala pravac!

EKPLOZIJE U KURSKU!

Eksplozivna noć u Kursku! Snažne eksplozije dogodile su se blizu aerodroma. 

Rusi tvrde da su pogodili 4 projektila.

(VIDEO) Oklopna grupa na T-80 pokazala je tešku vatru na uporište Oružanih snaga Ukrajine

Ministarstvo odbrane Ruske Federacije pokazalo je snimke rada oklopne grupe na tenkovima T-80 i BMP-2 u pravcu Donjecka.

Izviđačka grupa, uz pomoć bespilotne letjelice, otkrila je uporište voda Oružanih snaga Ukrajine u šumi. Da bi ga uhvatili i uništili, poslata je jurišna jedinica uz podršku oklopne grupe na tenkovima T-80 i borbenim vozilima pešadije BMP-2.

 

https://tvzvezda.ru/news/2024730351-fJzv0.html/player

(VIDEO) Kakav preokret u Hersonu! Rusi potpuno detonirali HIMARS! Puca linija fronta!

Oglasio se Pušilin! 

Preuzimanje kontrole nad naseljima Ivano-Darjivka i Lozovatski u DPR je još jedan korak ka oslobođenju Severska i Krasnoarmejska, rekao je šef DPR Denis Pušilin u eteru TV kanala "Rusija 24".
- To su mala naselja, ali neprijatelj je od njih napravio uporišta. Oslobađanje ovih naselja poboljšava pozicije naših jedinica. Ako uzmemo Ivano-Darjivku, onda je ovo još jedan korak ka oslobođenju Severska, ovo je Artjomovski okrug. Ako govorimo o Lozovatskom, onda je ovo još jedno rešenje na putu ka oslobođenju Krasnoarmejska -  rekao je on.
 

Neverovatno! Šokantna anketa zapalila Ukrajinu! Ovo mnogi žele da sakriju, sve se drastično promenilo od 2022. godine!

Zelenski na frontu!

Predsednik Vladimir Zelenski zajedno s, načelnikom Generalštaba Aleksandrom Sirskim i timom posetio je napredno komandno mesto Snaga za specijalne operacije Oružanih snaga Ukrajine. V

- Velika je čast biti danas u Vovčanskom okrugu, čestitati našim vojnicima ZSO njihov profesionalni dan - izjavio je Zelenski.

Globalni rat! Rusija reagovala žestoko na opasnu najavu Pentagona! Moskva neće dopustiti da Amerika sprovede ove planove!

PVO sistemi uništili dronove iznad Kurska!

Četiri projektila Oružanih snaga Ukrajine uništene su noću iznad Oktjabrskog i Kurčatovskog okruga Kurske oblasti, javio je vršilac dužnosti guvernera Aleksej Smirnov na svom Telegram kanalu .

- Ako nađete krhotine, ne dirajte ih, ali odmah pozovite 112, zahvaljujem se borcima protivvazdušne odbrane na zaštiti - napisao je on.

Ukrajinske oružane snage neprekidno granatiraju centralne i pogranične regione Rusije, izvode udare iz bespilotnih letelica i vrše sabotaže.