02.08.2024.

13:50

Foto: Shutterstock

Planeta

Drama u Hrvatskoj! Porodica izgubila dete na odmorištu, nakon 200 km shvatili da ga nema u kolima!

Incident se dogodio juče, a Policijska uprava splitsko-dalmatinska saopštila je danas da im se obratio službenik sa benzinske pumpe i rekao da na telefonskoj vezi ima osobu koja navodi da im je izgubljeno dete, strana državljanka koja je ostala na odmorištu.

Majka je uplašenim glasom objasnila da putuju u grupi s nekoliko vozila, da se sada nalaze na području Zadra i da su tek sada primetili da se u vozilima ne nalazi devojčica stara 11 godina, a poslednji put su stali na odmorištu Rašćane. 

S obzirom na to da su putovali s nekoliko vozila, mislili su da je sela u drugo vozilo, ali kada su stali shvatili su da je nema, te da je verovatno ostala na Rašćanima.

Policijski službenici su telefonski obavili razgovor s majkom, zatražili fotografiju devojčice, pregledali video nadzor i pretražili sve prostorije na benzinskoj stanici i isped objekte pronašli devojčicu koja odgovara opisu, preneo je hrvatski portal Index.

Devojčica je bila nepovređena, ali uplašena. Rekla je da joj je mobilni telefon ostao u vozilu, da nije mogla nikoga da nazove i da je tako uplašena i uplakana izašla na spoljni deo odmorišta, gde su je policajci i pronašli.