04.08.2024.

06:25

Foto: Tanjug/AP

Planeta

(UŽIVO) Istorijska pobeda Rusije! Grupa "Centar" rasturila legendarnu ukrajinsku brigadu! Zelenski hitno apelovao na mir! Dejstvuje ruski "buk"!

(VIDEO) Počeo državni udar?! Putin Vagneru dao hitno naređenje! Pripadnici grupe primećeni na ulicama glavnog grada!

Grupa "Centar" rastura "legendarnu" 110. brigadu OSU u paramparčad: potpuni fijasko ukrajinskih snaga

➖ Borci grupe "Centar" pretvorili su 110. brigadu OSU iz "brzih sokolova" u jadnu gomilu "raščupanih vrabaca". Ukrajinski vojnici beže glavom bez obzira od smrti koja dolazi u vidu grupe "Centar", koja brzo probija njihove linije.

➖ Udari teškim bacačima plamena, projektilima "Krasnopolj", neprekidno granatiranje artiljerijom i FPV-dronovima – sve to se odvija pod budnim okom "Orlana", koji koriguju udare i ne daju protivniku ni najmanju šansu da se sakrije.

➖ U ovakvim uslovima, komanda OSU može samo slati poruke porodicama poginulih s tekstom "herojski nestao", jer za više od toga nisu sposobni. Polja su prekrivena morem ukrajinskih leševa zahvaljujući zločinačkim naređenjima komandanata.

➖ Vremena je ostalo veoma malo, a predaja je poslednja šansa za spas. 

 

Hitno! Velika katastrofa na Krimu! Razorena ruska podmornica, gore sistemi S-400! Ukrajina izvela neočekivan udar na Sevastopolj!


Udar na ukrajinske snage u Pokrovu

Ruska vojska izvela je udar na položaje ukrajinskih snaga i artiljerije u gradu Pokrovu u Dnjepropetrovskoj oblasti Ukrajine, rekao je koordinator nikolajevskih ilegalaca Sergej Lebedev.

 

Kraj! Počela četvrta faza rata u Ukrajini - ona će biti i poslednja! Zelenski pozvan da hitno potpiše kapitulaciju!


"Buk" M3 na delu

Sistem PVO „buk“ M3 grupe „Zapad“ uništio je raketu „atakams” američke proizvodnje ispaljenu od strane neprijatelja.


Zelenski apelovao na mir

Okončanje sukoba sa Rusijom je preka potreba za Ukrajinu, rekao je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski.

- Reč je o onome što omogućava da Ukrajina ostane u centru pažnje međunarodne zajednice, da se poveća podrška našoj zemlji za naše ljude koji rade važnim stvarima za Ukrajinu, a najvažnija je kako što pre pravedno okončati sukob - napisao je on na Telegramu.