14.08.2024.

22:33

Foto: youtube libertas press

Planeta

Nestala devojčica u Baru! Uključio se Interpol, majka tvrdi da je devojčicu kidnapovao otac!

Crnogorska Uprava policije je, postupajući po prijavi majke, raspisala međunarodnu objavu preko NCB Interpol-a Podgorica, kojom se potražuje nestala devojčica stara šest godina, sa boravkom u Baru.

Majka devojčice, T.Š., državljanka Sjedinjenih Američkih Država, sa boravkom u Baru, je 13. avgusta u kasnim večernjim časovima, pristupila prostorijama Odeljenja bezbednosti Bar, i prijavila policiji da njen bivši suprug, otac deteta,T.V.H., takođe državljanin SAD, nije iste večeri, shodno presudi Osnovnog suda u Baru, kojom je utvrđeno vreme koje otac provodi sa detetom, vratio majci devojčicu na dogovoreno mesto i u dogovoreno vreme.

Policijski službenici su odmah po prijavi preduzeli koordinirane mjere i radnje iz svoje nadležnosti, među kojima je i odlazak na mesto stanovanja lica T.V.H. kojom prilikom otac i devojčica nisu pronađeni na adresi, navodi policija.

Sa događajem je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, prenosi CdM.

OTAC DEVOJČICE SE OGLASIO! 

O navedenom događaju je upoznat NCB Interpol Podgorica koji koordinira i preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju lociranja lica, dok su sa prijavom događaja upoznati svi nacionalni centralni biroi Interpol-a.

Nakon što su crnogorski mediji objavili tvrdnju Trejsi Šenon Lin da je njen bivši nevenčani partner oteo njihovu zajedničku ćerku i ilegalno sa detetom prešao u Albaniju, oglasio se otac devojčice i tvrdi suprotno.