• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.08.2024

11:20

Potvrđeno! Sprema zlo! Kurti s Amerima i Albancima vežba udar dronovima uoči namere da silom otvori most na Ibru!

EPA/printscreen

Politika

Potvrđeno! Sprema zlo! Kurti s Amerima i Albancima vežba udar dronovima uoči namere da silom otvori most na Ibru!

Podeli vest

Takozvani "premijer" lažne države Aljbin Kurti, prema svemu sudeći, sprema novi napad na Srbe na Kosovu i Metohiji.

Samo dan nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio da prištinski ekstremisti spremaju haos na severu KiM jer 14. ili 15. avgusta nameravaju da na silu otvore most na Ibru, takozvana "jedinica za brze intervencije kosovske policije" i "kosovske bezbednosne snage" održale su vežbu pod nadzorom Komande specijalnih operacija SAD za Evropu i specijalnih snaga Oružanih snaga Albanije.

Slučajno ili ne, tokom vežbe simulirani su različiti scenariji, uključujući "upotrebu dronova u fazama razvoja operacija za nanošenje udara na objekte"!?!

Ovu informaciju objavilo je Ministarstvo odbrane Albanije na društvenim mrežama.

"Tokom vežbe simulirani su različiti scenariji, uključujući taktičko izviđanje, psihološke operacije i analizu izviđačkih podataka. Takođe, tokom vežbe simulirana je i upotreba dronova u fazama razvoja operacija za nanošenje udara na objekte, kao i sprečavanje dejstava ofanzivno-taktičkih grupa", piše u saopštenju.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23