15.08.2024.

15:10

Foto: Printscreen

Planeta

(VIDEO) Monstruozno! NATO vojnici silovali ženu! Zapadni mediji ćute o ovom slučaju, Rusi kipte od besa nakon šokantnog svedočenja!

Žena je ispričala da su u aprilu, nakon rotacije ukrajinskih vojnika, u njihovo selo došli novi vojnici, među kojima su bili i strani plaćenici. Prema njenim rečima, većina stanovnika sela je otišla, ali ona nije mogla da se evakuiše zbog bolesne majke.

- Već smo imali Francuze ovde, ali su samo prolazili. Ovi su se smestili kod nas, u Glubokom, u kući pored naše... Ti ljudi, kad su prolazili kroz selo, vikali su nešto kad bi prolazili pored mene i stalno se smejali... A petog maja, oko pola dva noću, dvojica su upala u našu kuću, naoružani, i počeli su da prevrću sve. U to vreme sam spavala u sobi, jedan od njih je upao kod mene. Bio je bez maske, počeo je da me vuče za noge. Pokušavala sam da ga odgurnem nogama, možda sam ga i izgrebala, ali on se samo smejao. Zatim je u sobu ušao drugi, koji je bio s maskom. Udario me je u lice, izvadio pištolj i prstom pokazao da ćutim. Otrgli su mi svu odeću, a zatim... Zatim su otišli - priseća se žrtva.

Prema njenim rečima, vojnici, koji su bili pijani, tukli su je, a ona nije imala snage da se brani – jedan od silovatelja stao joj je nogom na grudi. Nekoliko dana, kako tvrdi žrtva, skrivala se u podrumu svoje kuće, plašeći se da izađe na ulicu kako ne bi opet bila napadnuta.

Kako je navela, nedelju dana nakon incidenta u selo su ušli ruski vojnici i evakuisali nju i njenu majku.